Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

H&M u Portanovi - ovorenje u petak, 13. travnja 2012.!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
krmak

Ukupno postova: 151
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 06.04.2012. 18:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ja mislim da se svašta može promijeniti i jedini koji mogu nešto promijeniti su zaluđeni građani ovoga grada....Potrebna je svježa krv,novi ljudi sa NOVIM idejama...Ovi što su bili i što su sad na vlasti,oni su POTROŠENA roba koja nema šta ponuditi oim laganja građana....
Izbori su blizu,hvala bogu,a i EU je tu.....Smile

Ukupno postova: 2
Post Postano: 07.04.2012. 12:43 
Naslov:  

krmak je napisao/la :
Ja mislim da se svašta može promijeniti i jedini koji mogu nešto promijeniti su zaluđeni građani ovoga grada....Potrebna je svježa krv,novi ljudi sa NOVIM idejama...Ovi što su bili i što su sad na vlasti,oni su POTROŠENA roba koja nema šta ponuditi oim laganja građana....
Izbori su blizu,hvala bogu,a i EU je tu.....Smile

slazem se da su potrebni novi ljudi s novim idejama, ali ti novi ljudi su dovoljno pametni da ne ulaze u politiku.. a cak kada bi se netko o tih ljudi i odlucio baviti time pitanje je samo vremena kad bi poceo iskoristavati taj polozaj u svoju korist..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
annai

Ukupno postova: 38
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 10.04.2012. 9:26 
Naslov:  

neću pasti u nesvjest što se otvara h&m, ali ću zaviri da vidim jel imaju šta fino... i neću komentirati od kakve je vijesti nastala kakva rasprava Smile

-xoxo-

Ukupno postova: 102
Post Postano: 10.04.2012. 15:28 
Naslov:  

Ovo što pričate o cijenama su gluposti, roba u Zagrebu je po sasvim prihvatljivim cijenama, haljine po 149 kn, zimski kaputi do 500 kn...nadje se na snizenju majica po 10, haljina po 39...šta bi vi, da je đaba?
Također ni roba nije ostatak ostataka u Zg tako da sumnjam da ce biti i kod nas jer postoji osoba zaposlena koja odabire sta ce doci u trgovinu..e sad jedino ako su zaposlili neku operiranu od ukusa koja ce narucivat gluposti.
Kupovali su mi starci u h&m-u Grazu prije 15 godina dok sam u osnovnu isla i kaže stara da je tada njihova roba bila puno kvalitetnija, tu se slažem..ali sada nema ni smisla prodavat ne znam kakvu kvalitetu kad ti trendovi dolaze i prolaze jako brzo...tako da 150 kn nije puno para za neku haljinicu za one koji prate modu i to im nesta znaci...ako vam je do kvalitete odite u Slavoniju, itako firma propada pa podržite malo naš domaći proizvod a ne kenjat po svemu.

Cruz031
Ukupno postova: 244
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.04.2012. 11:00 
Naslov:  Re: H&M u Portanovi - ovorenje u petak, 13. travnja 2012.!

Petak 13.... Smile

lehi
Ukupno postova: 1463
Post Postano: 12.04.2012. 11:01 
Naslov:  

Od naše kvalitetne robe spali smo na smeće koje dolazi iz uvoza .Zahvaljujući vladavini koja i danas vlada jadnoj ekonomskoj politici uništili sve cijelo gospodarstvo da bi otvorili ovaj- kirvaj- od grada. Ama kakva roba pa ljudi koji dolaze i Austrije Njemačke tvrde da se radi o nikakvoj robi još i da je i preskupa... Osobno sam se uvijerio npr. možete kupiti u Austriji puno jeftiniji i kvalitetniji proizvod u Kauflandu u Austriji . Ovo sve što su naši vladajući doselili u ovaj grad i pogasili naša radna mijesta našu kvalitetu svaka čast .... Inati se Slavonijo...

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 12.04.2012. 12:48 
Naslov:  

Trgovina k'o trgovina...

Ukupno postova: 2887
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.04.2012. 13:09 
Naslov: