Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



K-informatika: Otkrijte svoj kreativni potencijal pomoću iPhone mobilne aplikacije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.04.2012. 11:01 
Naslov:  K-informatika: Otkrijte svoj kreativni potencijal pomoću iPhone mobilne aplikacije
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jeste li razmišljali o stvaranju nečeg novog, ali ste se susreli s problemom kako uopće doći do ideje? Kako dobivenu ideju definirati do nečeg izvedivog? Aplikacija Unleash Your Creativity nudi pomoć u oslobađanju kreativne snage pojedinca.

Prvo se možete pripremiti čitajući: "Imam ideju i što sad?" ili "Kreativnih savjeta", gdje se nalaze upute kako razvijati kreativnost i potaknuti aktivno razmišljanje pri stvaranju ideja.

Nakon toga možete početi s procesom stvaranja koristeći tri koraka "Create", "Refine" i "Finish", kojima krećete u kreativni proces, koristeći neki od ponuđenih koraka koji služe kao okidač za generiranje ideja. Nakon kreiranja, slijedi oblikovanje ideja kroz koje tražite odgovore na ponuđena pitanja, te na kraju završno pripremanje ideje prije nego je nekome prezentirate.

Aplikacija je namijenjena poslovnim ljudima, studentima, dizajnerima, ali i skrivenim inovatorima – svima koji trebaju poticaj u početku stvaranja nečeg novog.

iPhone i iPad aplikacija Unleash Your Creativity djelo je osječkog inovacijskog managera Tomislava Buljubašića, koji svoju aplikaciju naziva i "priručnikom za stvaranje ideja". U aplikaciju je moguće upisati ideje, pratiti vijesti iz ove teme, ali i pogledati citate velikih inovatora koji mogu poslužiti kao nadahnuće.

Aplikacija je u kratkom roku privukla pažnju velikih svjetskih portala koji se bave trendovima i inovacijama, kao što su InnovationTools i TrendHunter. Aplikacija je na TrendHunteru (koji mjesečno ima preko 37 milijuna posjetitelja, te preko 2 milijuna pratitelja na Facebooku) ušla među Top5 trendova, a kako je to MTV objavio: "Na TrendHunteru, možete otkriti što je cool i prije nego je cool."

Aplikaciju je izdala K-informatika, čija je mobilna platforma za izradu aplikacija, Advanced Mobile Framework, korištena za nastanak ovog uratka.






Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: