Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Potpisan ugovor o suradnji između Sportskih igara mladih I Hrvatske odbojkaške udruge

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65832
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.04.2012. 19:13 
Naslov:  Potpisan ugovor o suradnji između Sportskih igara mladih I Hrvatske odbojkaške udruge
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

- Jako smo zadovoljni što su odbojka I odbojka na pijesku već šesnaest godina sastavni dio Sportskih igara mladih – izjavio je danas u Osijeku predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge Zdeslav Barač prilikom potpisivanja Ugovora o suradnji između Sportskih igara mladih I Hrvatske odbojkaške udruge.

- Sportske igre mladih najveći su projekt za djecu i mlade u RH čiji je temeljni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva. Već šesnaest godina pod sloganom "Živimo život bez droge jer droga uzima život" osnovcima i srednjoškolcima iz cijele Hrvatske, za vrijeme ljetnih praznika, omogućujemo besplatno sudjelovanje na natjecanjima u deset sportova - rekao je Bruno Petrović, voditelj regije Sportskih igara mladih.

Prošle godine je na Igrama sudjelovalo 80.000 djece i mladih, a Igre su se prvi put održale u Bosni i Hercegovini i okupile preko 11.000 natjecatelja u deset gradova.

- Potpisivanje ugovora o suradnji između Sportskih igara mladih I Hrvatske odbojkaške udruge značajno je I zbog toga što će se na taj način djeci omogućiti još kvalitetniji uvjeti natjecanja zbog bolje sinergije između stručnih službi Hrvatskog odbojkaškog saveza I Sportskih igara mladih - naglasio je Barač.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: