Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Poduzetnici uče raditi po propisima EU

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65860
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.03.2012. 13:54 
Naslov:  Poduzetnici uče raditi po propisima EU
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako bi poduzetnici iz Hrvatske, nakon ulaska u EU, u svom poslovanju mogli primijeniti europske propise vezane uz zaštitu okoliša, od lipnja 2010. godine u deset država srednje i jugoistočne Europe provodi se Green projekt, odnosno projekt "Unapređivanje zaštite okoliša u poslovanju kroz europsku poduzetničku mrežu", u kojemu je hrvatski partner osječka Tera Tehnopolis.

Upravo su oni bili organizatori završne konferencije u Auli osječkog Sveučilišta na kojoj je istaknuto da su ciljane grupe projekta vrijednog milijun eura sektori proizvodnje hrane i graditeljskih materijala.

- Želja nam je osposobiti poduzetnike da posluju prema europskim propisima zaštite okoliša. Zato je formirana mrežu provjerenih pružatelja usluga u području zaštite okoliša, koje promoviramo preko web stranice projekta - pojasnio je direktor Tera Tehnopolisa dr. Ivan Štefanić.

Na završnoj konferenciji sudjelovali su znanstvenici i stručnjaci iz područja zaštite okoliša iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Turske, Italije, Rumunjske, Grčke, Bugarske, Makedonije i Srbije.

Tekst: R.K./Osijek031.com
Foto: Cacan/Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: