Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U pothodniku otvoren Centar za mentalno zdravlje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66068
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.02.2012. 7:04 
Naslov:  U pothodniku otvoren Centar za mentalno zdravlje
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Promo vita u pothodniku je otvorila Centar za promociju mentalnog zdravlja i zaštitu djece i mladih. Riječ je o specijaliziranom ustrojstvenom obliku Udruge koji će promicati mentalno zdravlje, pomagati u ranom prepoznavanju psihičkih poremećaja, raditi na destigmatizaciji mentalnih bolesti te provoditi brojne druge aktivnosti za djecu i mlade, posebice kada je riječ o savjetodavnom radu i prevenciji, naglasio je na otvorenju Centra predsjednik udruge Mihael Novoselec.

Centar je otvorio župan Vladimir Šišljagić te istaknuo da je Osijeku i županiji potrebno više takvih centara koji neće imati stigmu bolnice.

- U fokusu Centra bit će djeca i mladi, koji će ovdje moći poslušati savjete stručnjaka i riješiti probleme - rekao je župan.

Ovo je prvi takav centar u Hrvatskoj, a u njegovom će radu sudjelovati psihijatri, psiholozi, socijalni radnik i medicinske sestre koji će provoditi pojedinačne i grupne terapije. Na otvorenju je zapjevao Vokalni sastav Akvarel.

Tekst: R.K./Osijek031.com
Foto: Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: