Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



S planinarima na putovanja!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65825
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.02.2012. 14:32 
Naslov:  S planinarima na putovanja!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Članovi Hrvatskog planinarskog društva "Zanatlija" iz Osijeka boravili su u Daruvarskom gorju, gdje su spojili planinarenje, sanjkanje i kupanje, ili kako kažu sami sudionici odradili "3 u 1" izlet.

- Po dolasku u Daruvar, dočekao nas je predsjednik Slavko Pokorny, te nas proveo kroz grad i upoznao sa kulturnim i povijesnim znamenitostima. Potom smo se uputili prema planinarskom domu "Petrov Vrh", a usput stali u vinariji "Lotada" gdje smo se okrijepili s čašom-dvije vina. Jedna se grupa potom uputila s domaćim vodičima pješice do doma, a ostatak je nastavio autobusom. U večernjim satima poslužili su nam odličan vinski gulaš, a potom nam je DJ Felix uljepšao večer odličnom glazbom. Sutradan ujutro, pogled kroz prozor...pada snijeg...prava zimska idila - priča predsjednik PD "Zanatlija" Marijan Špiranec.

Aktivnosti koje predstoje su: Darkov put u Baranji (12. veljače), Zimski uspon na Bjelolasicu (26. veljače), 1. dionica Slavonskog planinarskog puta (04. ožujka), te Papučki jaglaci (18. ožujka). Redoviti sastanci društva održavaju se utorkom od 20 sati u Strossmayerovoj 1/I i svi zainteresirani mogu im se priključiti.

Tekst: R.K./Osijek031.com
Foto: Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: