Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



KK Osijek Žito: Matea Cikoja ipak ide u Bakuu na EP!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.02.2012. 20:51 
Naslov:  KK Osijek Žito: Matea Cikoja ipak ide u Bakuu na EP!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Matea Cikoja članica Karate kluba Osijek Žito ipak odlazi na EP u Azerbajdžan (Baku 10. do 12. veljače 2012.). Naime, Matea je na izbornom natjecanju za reprezentaciju u katama u kategoriji juniorki (16 – 18 godina) bila drugoplasirana, odmah iza Mihaele Kobale (KK Veli Lošinj).

Tijekom prošlotjednih priprema, Mihaela je teže ozlijedila koljeno i neće biti u mogućnosti nastupiti na EP čime je Matea došla na popis reprezentativaca. Tako iz Karate kluba Osijek Žito na ovogodišnje prvenstvo odlaze dvije karatašice: Matea i njena klupska kolegica Tea Šojat koja nastupa također u katama, ali u kategoriji mlađih seniorski (do 21 godinu).

Iako je odlazak neplaniran, Matea je održavala svoju formu redovitim vježbanjem zajedno s ostalim članicama seniorskog kata tima Karate kluba Osijek Žito - Teom Šojat i Vlastom Lončarić tako da je odlazak na EP nije zatekao nespremnu.

Posljednji kontrolni nastup pred odlazak u Baku Tea i Matea imati će u Gradskom vrtu, 5. veljače 2012. godine na međužupanijskom prvenstvu Slavonsko baranjskih županija. Poslije toga, 7. veljače 2012. godine odlaze u Zagreb odakle će s ostatkom reprezentacije u daleki Azerbajdžan.



Foto: J. Gorjanski

Pročitajte i...
Osječka karatašica Tea Šojat odlična u Samoboru

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: