Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatna mogućnost prodaje proizvoda putem interneta za poduzetnike Osječko-baranjske županije i Vojvodine

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65796
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.02.2012. 15:44 
Naslov:  Besplatna mogućnost prodaje proizvoda putem interneta za poduzetnike Osječko-baranjske županije i Vo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako bi se područje Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske županije i Vojvodine gospodarski pokrenulo, za sve je poduzetnike s tog područja osigurano besplatno sudjelovanje u međunarodnom projektu CBNET pomoću kojeg im se osigurava niz pogodnosti s ciljem što uspješnijeg poslovanja. Riječ je o projektu prekogranične suradnje malih i srednjih poduzetnika Srbije i Hrvatske kojeg financira Europska Unija IPA Program, a pokrenuli su ga poduzetnički inkubator BIOS Osijek, Grad Osijek, Otvoreni Univerzitet Subotica i Grad Subotica.

KLIK: CBNET


Svi zainteresirani mali i srednji poduzetnici mogu besplatno iskoristiti brojne pogodnosti promocije, oglašavanja i marketinga koje su im osigurane sudjelovanjem, no najvažnije je istaknuti mogućnost oglašavanja svojih tvrtki, obrta ili proizvoda putem web shopa koji će njihove proizvode učiniti još dostupnijima te im tako omogućiti produktivnije poslovanje.

Korištenje web shopa u potpunosti je besplatno, a podaci o tvrtki, obrtu ili proizvodima unose se vrlo brzo i jednostavno. Poduzetnici mogu birati jednu ili više od ponuđenih kategorija proizvoda prema djelatnosti koju obavljaju - moda, dekoracija, ručni radovi, elektronika, filmovi, muzika, pokloni, antikviteti, usluge, knjige, CD, DVD, suveniri, programi za djecu, poljoprivreda ili zdravlje. Uz to, moguće je unijeti dodatne podatke, fotografije i video materijale. Poduzetnici samo trebaju definirati cijenu i na taj način njihovi proizvodi postaju dostupni svima na internetu.

Kako bi se njihovi proizvodi dodatno reklamirali, u projekt je uključena i promotivna marketinška kampanja, a sve tehničke detalje izvedbe i hostinga snose inicijatori projekta.

U projekt CBNET se do sredine srpnja ove godine mogu besplatno uključiti svi mali i srednji poduzetnici pograničnog područja Hrvatske i Srbije, a dodatne informacije mogu se saznati na: http://cbnet-shop.com/

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
 



 Skoči u forum: