Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tufna: Glazbeni kazan / Domaćini udomaćuju / Akcija šalovanje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66068
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.02.2012. 14:24 
Naslov:  Tufna: Glazbeni kazan / Domaćini udomaćuju / Akcija šalovanje
Od 02.02.2012. 22:00 do 04.02.2012. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sva tri dana u Tufni su organizirani sretni sati od 22 h do 24 h kada je sva domaća žesta po 5 kn, malo pivo Pan 0,35 po 8 kuna, veliki Pan 0,5 po 9,50 kn (ako kupiš dva!).

Četvrtak, 02. veljače 2012.
Glazbeni kazan

Ovaj vikend u Tufni bit će započet gostovanjem DJ-a iz susjednog nam grada Đakova. Nekima poznat kao Dinoid, a za alternativniju scenu kao D'noizz. Bilo kako bilo, pripremio je veliki kazan, naložio vatru, ubacio sve potrebne sastojke i glazbeni kazan kreće sa pečenjem. Bit će tako cijelu večer, zato istegnite se prije nego što dođete kod u Tufnu, da umanjite mogućnost ozljeda od čaganja.

Kao i uvijek, tu su uvijek zanosne hostese. Kod njih ćete moći uzeti piće na akciji za 10 kunića, medicu i juice-vodku.

Petak, 03. veljače 2012.
Domaćini udomaćuju

DJ-i će vas udomaćiti u Tufni ovaj petak sa svojim glazbenim izborom. Ukoliko bude ozljeda od četvrtka i to će izliječiti. Uz to će na akciji biti Energy-vodka i rakija jagodička. Topi se u ustima, a grije od hladnoće. Da je tako fina zaslužan je Tufnin rakija bar. Cijene akcijskih pića su 10 kuna, a naći ćete ih kod hot hostesa.

Petak, 03. veljače 2012.
Akcija šalovanje

Šalujte ove subote i pripremite se za nadolazeći vikend u Tufni, koja će proslaviti 10 godina rada. Tako je, već je 10. godina s vama. Stoga vas očekuju tri dana nezaboravne zabave. Naravno, svi ste pozvani.

No, trebate biti u top formi da bi ste to sve izdržali, zato ovaj treći dan je zadnji dan za utegnuti mišiće za čagicu koja dolazi idući tjedan. Glavni koji će šalovati za vas je DJ Tastin Jimberlake. Odšalovat će fini glazbeni mash up. Sweet hostese će za vas imati medicu ili bambus za 10 kuna.

Sve je spremno za ovaj vikend, na vama je da ne propustite niti jedan dan te tako budete u top formi za idući vikend. Dođite i proslavite Tufnin rođendan i odlično se zabavite 9. 10. i 11. veljače.

Foto: Cacan/Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: