Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Siesta: Bombay Sapphire & Sax Gin Party

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Volim Osijek
Offline
Ukupno postova: 281
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.01.2012. 20:41 
Naslov:  Siesta: Bombay Sapphire & Sax Gin Party
02.02.2012. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Club-café Siesta nastavlja s ugodnim iznenađenjima za sve svoje goste, pa tako u četvrtak, 02. veljače 2012. godine od 20 do 24 h organizira Bombay Sapphire & Sax Gin Party!

Bombay Sapphire visoko kvalitetni je gin specifičanog okusa, koji je rezultat jedinstvene obrade mješavine deset različitih biljaka iz cijelog svijeta. Proizvodi se od 1761.g., a redizajnom 1986.g. dobio je novu opremu i image, što u kombinaciji s jedinstvenim okusom stavlja ovaj gin na sam vrh svjetske premium kvalitete.
Pije se hladan i u kombinaciji s drugim bezalkoholnim i alkoholnim pićima.

Sax gin je najprodavaniji hrvatski brand gina. Proizvodi se kupažom kvalitetnog alkohola i destilata macerata borovice (Juniperus Comunis) i drugog aromatskog bilja. Sax gin karakterizira iznimna bistrina i bezbojnost te osebujan okus aromatičnog bilja i borovice. Sax se konzumira uglavnom kao sastojak long drink pića primjerice Sax–tonic ili kao osnovica cocktaila.

Bombay Sapphire Gin će se nuditi po promotivnoj cijeni od 8 kn, a Sax gin po 4 kn, te gin s tonicom po cijeni od 7 kn. Happy hour je od 20 do 21 sat kada će cijena Sax gina biti samo 3 kn, te gina s tonicom 5 kn!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: