Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U The Kavani otvorena izložba "Osijek, grad prijatelj bikera"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65796
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.01.2012. 13:56 
Naslov:  U The Kavani otvorena izložba "Osijek, grad prijatelj bikera"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povodom proslave 5. rođendana, Moto klub My way organizirao je u četvrtak, 26. siječnja 2012. godine izložbu fotografija "Osijek, grad prijatelja bikera" autora Damira Macanića. U prostorijama novootvorene The Kavane (Županijska 2) izloženo je 20 fotografija, s motivima iz osječke moto scene gdje se na svojoj prvoj samostalnoj izložbi predstavio fotograf Damir Macanić.

Izložbu su otvorili pročelnici za kulturu i gospodarstvo Grada Osijeka, Dražen Alerić i Zvonimir Prgomet, a osvrt na izložbu dao je i poznati osječki fotograf Marin Topić.

Izložba će u prostorima The Kavane biti do srijede, 01. veljače 2012. godine, a namjera je MK My way i Grada Osijeka da se ova foto izložba organizira u dogledno vrijeme u Tuzli, Novom Sadu i Pečuhu, kako bi se promovirao Osijek, kao grad prijatelj bikera i poželjna turistička destinacija za sve ljubitelje motora.



Tekst & foto: Siniša Maurus

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: