Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Glavna skupština Matice Hrvatske prvi puta u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65796
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.01.2012. 7:04 
Naslov:  Glavna skupština Matice Hrvatske prvi puta u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Glavna skupština Matice hrvatske ove će godine, 30. lipnja 2012., prvi puta biti održana u Osijeku. Na sastanku gradonačelnika Krešimira Bubala i župana Vladimira Šišljagića s predstavnicima Matice najavljen je dolazak stotinu i sedamdeset domaćih i inozemnih sudionika i gostiju.

Ivica Završki, predsjednik Ogranka Osijek zahvalio je na financijskoj potpori Grada i Županije bez kojih bi opstanak Ogranka bio upitan. Od izbora novog predsjedništva Matice hrvatske Ogranka Osijek sredinom 2011. godine dugogodišnji dug uvelike je smanjen te bi do proljeća ove godine trebao u potpunosti biti saniran.

Time će se osječki ogranak moći lakše posvetiti svojoj osnovnoj djelatnosti - izdavaštvu, radu s mladima te njegovanju i čuvanju hrvatske kulture i tradicije. Ovaj je događaj istaknut kao veliko je priznanje osječkom ogranku Matice, a održat će u Hrvatskom narodnom kazalištu, na dan otvorenja Osječkog ljeta kulture.

Tekst: R.K.
Foto: Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
 



 Skoči u forum: