Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Galerija Waldinger: Otvorenje ciklusa izložbi "First shot" Nikole Sučevića, Damiana Nenadića i Filipa Tota

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65888
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.01.2012. 0:28 
Naslov:  Galerija Waldinger: Otvorenje ciklusa izložbi "First shot" Nikole Sučevića, Damiana Nenadi
Od 20.01.2012. 20:00 do 05.02.2012. 10:00 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[20.01.2012. 23:23] Galerija 031: Otvorena izložba "First shot" Nikole Sučevića, Damiana Nenadića i Filipa Tota


Galerija Waldinger Vas poziva na otvorenje tri izložbe jedinstvenog ciklusa First shot/Prvo okidanje, koje će se održati u petak 20. siječnja 2012. godine. s početkom u 20 h. Izlažu Nikola Sučević, Damian Nenadić i Filip Tot.

Otvaraju se izložbe fotografija troje mladih autora. To su: "Matica" - Damiana Nenadića, "Licem u lice" - Nikole Sučevića i "1.c" Filipa Tota.

Damian Nenadić
Skriveno: 
Rođen je 1979. godine u Zagrebu, gdje je 2004. godine diplomirao biologiju na Prirodoslovno matematičkom fakultetu, a od 2009. godine student je filmskog i TV snimanja na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Na prvoj samostalnoj izložbi, pod nazivom "Matica", predstavlja se s deset fotografija, od inače veće cjeline, nastalim u periodu od proljeća 2008. do ljeta 2009. godine. U njima je autor zabilježio svoj akt u pejzažu. Poprimljenim pozama se uklopio među oblike i forme koje je stvorila priroda, a razodijevanjem je ukinuo sve prepreke koje bi ga u tome mogle spriječiti.



Nikola Sučević
Skriveno: 
Rođen je 1981. godine u Zagrebu i student je filmskog i TV snimanja pri Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Ciklus fotografija pod nazivom "Licem u lice" nastao je tijekom listopada, studenog i prosinca 2009. godine kada je kao službeni snimatelj sudjelovao u predsjedničkoj kampanji Vesne Pusić. Za putovanja je nosio svoju digitalnu kameru kojom je bilježio vizure brojnih naselja i gradova kraj kojih su prolazili. U navedena tri mjeseca autor je zabilježio nekoliko stotina fotografija, a za ovu priliku je odlučio izložiti njih četrnaest.



Filip Tot
Skriveno: 
Rođen je 1987. godine u Osijeku, gdje se još u srednjoj školi počeo baviti fotografijom sudjelujući u radu Fotokluba Osijek. Trenutačno je student filmskog i tv snimanja na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Ciklus fotografija pod nazivom "1.c", kojima se po prvi put samostalno predstavlja, nastale su u siječnju 2010. godine u Osnovnoj školi Ivana Filipovića u Osijeku. Radi se o školi koju je i autor nekoć pohađao te su fotografije nastale kao refleksija autorovog odnosa s određujućim periodom djetinjstva. Sve su fotografije u boji, snimljene analognom kamerom na srednji format i pri dnevnom svjetlu.




Izložba ostaje otvorena do 05. veljače 2012. godine.

Ciklus Snapshot/Brzo okidanje već niz godina drži javnost u toku s najnovijim radovima hrvatskih i inozemnih fotografa. Ciklus First shot/Prvo okidanje nastao je kao proširenje ciklusa Snapshot/Brzo okidanje, a daje priliku mladim umjetnicima koji su odabrali fotografiju kao vlastiti izražajni medij da se predstave samostalnom izložbom.

Izložba je ostvarena u suradnji s galerijom Klovićevi dvori iz Zagreba.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: