Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Gradski vrt: Stručni skup "Longitudalni pristup transformacijskom procesu od početnika do vrhunskog sportaša na primjeru Blanke Vlašić"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.11.2011. 16:30 
Naslov:  SD Gradski vrt: Stručni skup "Longitudalni pristup transformacijskom procesu od početnika do vr
24.11.2011. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Športska zajednica Osječko-baranjske županije poziva Vas na stručni skup "Longitudalni pristup transformacijskom procesu od početnika do vrhunskog sportaša na primjeru Blanke Vlašić", koji će se održati u sportskoj dvorani Gradski vrt u četvrtak, 24. studenog 2011. godine s početkom u 17 sati. Predavač je prof. Joško Vlašić.

Teme o kojima će se raspravljati na skupu bit će vezane uz važne momente trenažnog procesa kod početnika pa sve do vrhunskog sportaša, o suštinskim greškama i filozofiji stvaranja rezultata, kao i iskustvima koje je Joško Vlašić, prof, stekao u radu s vrhunskim sportašima i u radu u drugim sportovima.

Isto tako gosp. Vlašić prezentirat će stečena iskustva na primjerima svoje djece
(košarka, atletika, nogomet) s posebnim naglaskom na razvoj rezultata vrhunske atletičarke Blanke Vlašić od samog početka pa sve do danas.

Foto: Daniel Antunović/Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
W.M. Felt
Offline
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.11.2011. 16:50 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Redakcija 031 je napisao/la: ›
"Longitudalni pristup transformacijskom procesu od početnika do vrhunskog sportaša na primjeru Blanke Vlašić"


Treba vjerovati da se ovdje radi o slučajnoj grešci, ili griješci, te da Vlašić zna da nije "longitudalni", nego "longitudinalni" (ili je čovjek izmislio riječ, ili su dostupni riječnici nepotpuni za već postojeću riječ).

Za osmišljavanje ovakvog naslova predavanja trebalo je mnogo truda, možda i više nego za osmišljavanje samog predavanja. Da je Kafka poznavao Vlašića, "Preobražaj" bi se nazivao "Longitudalni prikaz transformacijskog procesa od čovjeka do kukca na primjeru Gregora Samse".

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: