Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Big Ben: Acoustic live by Jimi / SUPAdubA GROOVES / Prohibity

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bluestrip
Offline
Ukupno postova: 473
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.11.2011. 20:23 
Naslov:  Big Ben: Acoustic live by Jimi / SUPAdubA GROOVES / Prohibity
Od 10.11.2011. 9:06 do 12.11.2011. 9:05 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Četvrtak, 10. studenog 2011. od 23:00h, Acoustic live by JIMI

Petak, 11. studenog 2011.

SUPAdubA GROOVES je pokusni glazbeni program u Big Benu u Osijeku, posvećen reggae, dub, roots glazbenim pravcima koji izvorno potječu sa Jamajke, koji su rasprostranjeni po cijelom svijetu.

Program je pokrenula ekipa zaljubljenika u dub reggae zvuk, poznanici sa Seasplasha, u želji da donesu dašak Seasplasha u Osijek i okupe istomišljenike željne glazbe obavijene pozitivnim vibracijama, a nazvan je tako u znak zahvale čovjeku koji je podržao ideju i omogućio da se ostvari, jedan od najboljih funk producenata sa ovih prostora Umbo.

Kroz ovaj program će se razviti kolektiv selektora iz raznih gradova Slavonije i kroz određeno vrijeme će se oformiti prvi slavonski dub reggae soundsystem.

Dođite u subotu, 11. studenog 2011. godine u Big Ben i uživajte uz SUPAdubA GROOVES!

O izvođačima
Skriveno: 
Mefa... Od 2003. sudjeluje u organizaciji meganiskobudžetnih hip hop partyja sa prijateljem Maxom pod imenom M2crew. Oduševljen nastupom Trenchtown soundsystema na Fuzija festivalu u Valpovu,oni mu ostavljaju par diskova sa dub reggae klasicima. Počinje DUBlje istraživati i češče odlaziti u Kingston vinil shop u Zagrebu, kopa po kutijama sa pločama i cd-ovima i proširuje glazbene vidike uz pomoč i savjete Vedrana,Sanjina,Robija,Shanga koja je radila u shopu ...Zarazi se dub virusom gledajuči nastup Zion Traina u Osijeku na UFO festu,potpuno prosvijetljenje doživljava odlaskom na svoj prvi Seasplash,na koji ide svake godine ,a 5-u godinu odlazaka na Seasplash okrunjuje nastupom na festivalu.

2008. Mefa,Max, Chebzi i Bubi,dugogodišnji prijatelji iz Valpova osnivaju udrugu Revolution i pokreču projekt REVOLT DJ*S ,dj kolektiv orijentiran na polomljene ritmove,dub reggae i hip hop, kroz koji pokreču program LEVEL 2 BREAK na kojem su gostovali Filip Motovunski,Rahmanee,Umbo & Balatz, Pips,Danny Bwoy,Audio Infunktion,Brlog Predstavlja,Oliver, D"Noizz....Iste godine pokreče program PRTENJAK ZA ZION u kojem predstavlja dub,reggae,dancehall,jungle, s kojim je sudjelovao na raznim festivalima kao što su: Fuzija(Valpovo),Seasplash(Pula),SAFT(Osijek),Surduk festival(Zmajevac), HANNA HANNA fest(Komarno,Slovačka)Dirty Old Festival (Velika), Na Livadi (Crikvenica),Castle Beat festival(Valpovo), Street Culture skate contest (Đakovo)...

Weedran... 2005. godine kao ljubitelj reggae glazbe odlazi na svoj prvi Seasplash festival gdje dolazi do prvog ozbiljnijeg doticaja sa dub glazbom. Otad se ljubav nastavlja i upotpunjuje kroz slične glazbene pravce (jungle, dubstep..) kao i festivale (outlook, wintersplah, input, rastraft..). Sudjeluje i pomaže u organizaciji raznih događaja kao što su : koncert Zion Train-a u Osijeku, koncert Kultur Shock-a u Osijeku, koncert Soonic Boom Six-a u Osijeku, festival OLJM 2008. godine, te raznih partija... Ukljucuje se u organizaciju evenata elektroničke glazbe „Glechudesa“ te kasnije zajedno sa Safty Breaks-om osnivaju Udrugu za promicanje glazbene i tehničke kulture „Glechudesa“.

Osim zaljubljenosti u glazbu ljubitelj je fotografije i filma te se posljednjih 10ak godina bavi foto i video stvaralaštvom gdje je postigao niz uspijeha ( prikazivanje filmova na raznim festivalima, te fotografija na izložbama). Trenutno fotografira za web-portal reggae.hr.


Subota, 12. studenog 2011. od 23:00h, svirka banda Prohibity

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
nake_rado
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5684
Lokacija: mala soba 3 sa 3
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 11.11.2011. 15:30 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jel ima prijenosa tekme kod vas?

_________________
dr. offtopic

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: