Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Inchoo Vas poziva na 4. CISEx Friday u Osijeku!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.11.2011. 11:14 
Naslov:  Inchoo Vas poziva na 4. CISEx Friday u Osijeku!
25.11.2011. 14:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

CISEx Friday okupljanje je članova Udruge hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (Croatian Independent Software Exporters - CISEx) koja okuplja hrvatske proizvođače softvera koji nastupaju na internacionalnom tržištu.

U petak 25. studenog 2011., na katu Old Bridge Pub-a (Kuhačeva 6) će se održati 4. CISEx Friday, prvi izvan Zagreba, u organizaciji osječke tvrtke Inchoo d.o.o. Predviđeno trajanje okupljanja je od 14 do 20 sati.

Osim članova CISEx-a, okupljanju će nazočiti i predstavnici Hrvatske mreže poslovnih anđela (Croatian Angel Network - CRANE), a dobrodošli su i svi oni koji su već uspješni u izvozu svojih softverskih proizvoda, kao i oni koji imaju proizvod, prototip ili tek ideju za softver, a cilj im je izvoz.

Luka Abrus, novi predsjednik CISEx-a, prezentirat će ukratko ciljeve, program i novitete Udruge. Osim njega, udrugu će predstavljati uspješni hrvatski poduzetnici Goran Radić, Ivo Lukač, Hrvoje Bujas, Viktor Fonić... Kao predstavnici CRANE-a, gosti će biti i Mihovil Barančić, predsjednik Mreže, te Dalibor Čvek i Berislav Lopac, koji će predstaviti model po kojemu poslovni anđeli investiraju. Bitan dio okupljanja bit će izlaganja, diskusija o prioritetima i aktivnostima CISEx-a te sastanci "jedan na jedan" sa zainteresiranim tvrtkama.

Okupljanje je, kako je već spomenuto, otvorenog karaktera i bez kotizacije, no iz organizacijskih razloga (osiguravanje odgovarajućeg prostora te utvrđivanje satnice), molimo da se svi zainteresirani za sudjelovanje jave čim prije na e-mail: nandino.loncar[at]inchoo.net, jer je broj mjesta ograničen.

Više informacija o ovom događanju možete pronaći na web stranicama tvrtke Inchoo te udruge CISEx.

Udruga CISEx
Skriveno: 
Udruga Hrvatski nezavisni izvoznici softvera (Croatian Independent Software Exporters - CISEx) okuplja hrvatske proizvođače softvera koji nastupaju na internacionalnom tržištu. Udruga je osnovana u siječnju 2011. godine. Osnovne djelatnosti udruge su razvoj platformi i modela suradnje izvoznika softvera i svih pratećih industrija, promocija industrije i članova udruge, razvoj programa edukacije za članove, razvoj programa suradnje s komplementarnim udrugama, znanstvenim, državnim i međunarodnim organizacijama, poticanje programa investicija u softversku industriju, sudjelovanje u izdavačkim projektima, organizacija stručnih skupova, razvoj programa suradnje s akademskom zajednicom, razvoj programa zapošljavanja i društveno korisni projekti.

Članovi CISEx-a:

Acceleratio
Elektronička trgovina
Milenij
OptimIT
Applicon
eVision
MIT Software
Pet Minuta
Artes Calculi
GoHome
Mobilna informatika
Poslovna inteligencija
Blagonić Brothers
Inchoo
Mono
Računalni i ekonomski poslovi
Calyx
Inducta
Multicom
Sagena
Ciklopea
Infinum
Nabava.net
Sense Consulting
Dekod telekom
Informacijske tehnologije za vas
Neoinfo
Sven Kapuđija
Deseto ogledalo
Inpro
Neos
SWING Software
Dobar kod
iSTUDIO
Netgen
UX Passion
Domino grupa
Koristan kod
Ocean media
Viktor Fonić

* više o članovima na: http://www.exportboomers.com/CISEx/Clanovi/


Mreža poslovnih anđela – CRANE
Skriveno: 
Hrvatska mreža poslovnih anđela (Croatian Angel Network - CRANE) jest neprofitna udruga koja okuplja poslovne anđele iz Hrvatske i inozemstva koji imaju interes ulagati u inovativne projekte. CRANE je pokrenut zajedničkom inicijativom partner institucija Agencije za promicanje izvoza i ulaganja, Poteza Ventures, Hrvatske Private Equity i Venture Capital Asocijacije, Udruge za poticanje softverskog i online poduzetništva ‘Initium’ i uspješnih poduzetnika Damira Sabola i Hrvoja Prpića.Poslovni anđeli CRANE mreže su neformalni individualni investitori koji pružaju:

- know-how (tehničko i poslovno znanje, poznavanje određene industrije, poslovne kontakte, itd.)

- ulaganje u rasponu od 25.000 do 250.000 Eura (više ulagača — sindicirano ulaganje)

Ciljevi CRANE-a:

- poticanje i razvoj inovativnog poduzetništva u Republici Hrvatskoj

- pružanje pomoći poduzetnicima u realizaciji inovativnih projekata koji imaju internacionalni potencijal- pružanje pomoći poslovnim anđelima u pronalaženju, selekciji i realizaciji zanimljivih projekata


Inchoo d.o.o.
Skriveno: 
Tvrtka specijalizirana za izradu Internet trgovina, čiji timovi programera prate najnovije tehnologije i trendove u svijetu eCommerce-a. Razvija vrhunska rješenja za trgovinu putem Interneta, moderne aplikacije za Internet i mobilne uređaje te podiže poslovanje klijenata na višu razinu upotrebom novih marketinških metoda.

Inchoo d.o.o. nastao je u svibnju 2008. godine u Osijeku kao tvrtka za izradu online trgovina. Tvrtku je osnovao Tomislav Bilić koji je imao višegodišnje iskustvo u vođenju i izradi eCommerce rješenja kako za domaće, tako i za strano tržište. Tvrtka je izabrala eCommerce platformu Magento kao temeljno rješenje za izradu online trgovina. Strategija takve uske specijalizacije omogućila je brendiranje Inchoo-a kao jednog od vodećih Magento development partnera za online trgovce širom svijeta. U ovom je trenutku važan i priznat subjekt Magento zajednice, jedini službeni partner Magenta u regiji te aktivan sudionik međunarodnih konferencija i seminara u toj uskoj niši.

Inchoo danas pruža potpunu uslugu, od dizajna i izrade Vaše Internet trgovine do stvaranja i provedbe marketing plana. Uz pomoć tima iskusnih profesionalaca, spremni su i za najveće izazove. Bili su jedna od prvih tvrtki koje su na hrvatsko tržište uvele uslugu izrade iPhone aplikacija. Danas jedan od timova u suradnji s američkom tvrtkom Surgeworks aktivno radi na izradi mobilnih aplikacija za vlastitu prodaju.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: