Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova: Portastičan vikend uz popuste i zabavu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.11.2011. 16:45 
Naslov:  Portanova: Portastičan vikend uz popuste i zabavu
Od 12.11.2011. 9:00 do 13.11.2011. 21:00 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Portanova je kupovna i zabavna destinacija stanovnicima regije. Zabavni sadržaj koji očekuje goste Portanove i sadržaj brendova čine nezaobilaznu kombinaciju. Od otvorenja Portanove svaki vikend Vas očekuju brojna iznenađenje, nagrade i prvenstveno zabava uz shopping. Svaki vikend je tematski i uvijek se može pronaći ponešto za svakoga. Tako je ovaj vikend predodređen za pripadnice nježnijeg spola, za djecu i bebe.

"Portastičan vikend" se održava u subotu 12. studenog 2011. i nedjelju 13. studenog 2011. Vikend započinje s popustima i akcijama u odabranim trgovinama, popusti traju oba dana od 09:00 do 21:00 h.

Zabavni dio vikenda počinje u subotu 12. studenog sa startom u 13:00 h kada počinje bajka Maštograda – u Maštogradu Vas očekuju zabavne radionice-igraonice, balon majstor koji će vam izrađivati različite oblike balona, a kada dobijete svoj balon požurite do face painting vile koja će vam ukrasiti lice spretnim i čarobnim rukama.

Zabava za one najmlađe počinje u 16:00 h kada počinje natjecanje beba u puzanju. Samo natjecanje podijeljeno je u dvije kategorije. I. kategorija je za puzače do 9 mjeseci, a II. kategorija je za puzače starije od 9 mjeseci i mlađe od 24 mjeseca. I. kategorija starta u 16:00 h, dok druga kategorija starta u 17:00 h. Za najbrže puzače spremili smo i super nagrade. U obje kategorije prvo mjesto osvaja 1000 kuna na potrošačkoj kartici, drugo mjesto osvaja 500 kuna na potrošačkoj kartici, dok treće mjesto osvaja dječju guralicu.

Prijavu za natjecanja u puzanju možete poslati do petka na e-mail: portanova[at]portanova.hr Prijava mora sadržavati: ime i prezime roditelja, ime i prezime bebe, starost bebe, te kontakt telefon i e-mail adresu. Također, od 16 do 18 sati očekuje Vas edukativni korner za mame i bebe gdje će roditelje dočekati patronažna sestra kod koje možete potražiti sve savjete koji Vas zanimaju. Subota je predodređena za puno dječje radosti smijeha i zabave.



Nedjelja 13. studenog 2011. predodređena je za posjetiteljice koje očekuju razne pogodnosti, savjeti i većina onih malih detalja koji si žene uvijek žele priuštiti i za koje uvijek imaju vremena. Tako gošće Portanove očekuje besplatno šminkanje, uređivanje noktiju i masaža, besplatni savjeti nutricionista i dermatologa, te popularni Face mapping. Što reći osim učinite nešto za svoje zdravlje i ljepotu, poklonite si vikend u Portanovi.

Dođite u subotu i nedjelju, kupujte s popustima i zabavite se! Vidimo se u Portanovi.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: