Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...bilježim se sa štovanjem...  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
zeko
Ukupno postova: 599 Spol:  Nebitno
|
jel to onda zaključeno?
bar zasad.... |
|
|
|
|
 |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...yeah... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
ne mogu vjerovat da je ipak netko izašao s konkretnim prijedlogom! well done!
...a što je s upoznavanjem i prepoznavanjem? nakon prošlog partija su se mnogi bunili kako nisu gotovo nikoga upoznali.. |
|
|
|
|
 |
sheila
|
paaaa svi ponesite neki plavi papirić i držite ga u ruci i onda kad se okupimo sjednemo negdje i pijemo:)heheeh |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Hehe, imam ja onih zakvački za akreditacije, al' ne dam. Draže mi je s nekim ući u odličnu spiku da bih na kraju skontao da je taj netko upravo lik kojeg ne podnosim na forumu
Često mi se dešava... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
ne mogu vjerovat da je ipak netko izašao s konkretnim prijedlogom! well done!
...a što je s upoznavanjem i prepoznavanjem? nakon prošlog partija su se mnogi bunili kako nisu gotovo nikoga upoznali..
|
ja ću si tetovirati fildžan...  |
|
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
potpisujem.  |
|
|
|
|
 |
sheila
|
eto znači ovako službeno...za sad naravno (ako nekom ne odgovara smislit ćemo nešto)  08.12.2006. 21 sat Voodoo  za prepoznavanje se nismo baš dogovorili...ali ako imate neki prijedlog...  ....
eto jedva čekam  |
|
|
|
|
 |
zeko
Ukupno postova: 599 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ili plavu kovertu, pa tko da više... |
|
|
|
|
 |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:  Žensko
|
sad će netko upasti u unjeti konfuziju u dogovor i sve ispočetka
|
e, a za šta se mi to dogovaramo? neki izlazak?
meni odgovara tad ko i uvijek. samo moram nać neku žrtvu da ide sa mnom  |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
 |
|