Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova: Make up natjecanje za amatere

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66063
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.09.2011. 12:45 
Naslov:  Portanova: Make up natjecanje za amatere
Od 17.09.2011. 11:00 do 18.09.2011. 11:00 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj vikend u Portanovi se održava jedinstveno natjecanje za vizažiste. Naime, šminka je postala sastavni dio života svake djevojke i žene, te nošeni tom idejom odlučili smo u suradnji sa Marie perfumes (zakupcem u Portanovi) organizirati prvo Make up natjecanje za amatere.

Prijave za natjecanje su se vršile putem maila, završno sa četvrtkom 15.09.
Kvalifikacije se održavaju u subotu od 11:00, te će se uz pomoć stručnog žirija odabrati tri kandidata/kandidatkinje koji idu u finale sljedeći dan. Finale natjecanja se održavaju u u nedjelju od 17:00. Najboljeg kandidata očekuje vrijedna nagrada: škola šminkanja.

Kako to ne bi bilo sve, za sve posjetiteljice u subotu od 11 do 14 h, te u nedjelju od 17 do 20 h organizirano je besplatno šminkanje.

Za vrijeme Make up show-a možete sudjelovati i u nagradnoj igri koju organizira parfumerija “Marie” u kojoj svi kupci Ekonomic 3 pack parfema ulaze među kandidate od kojih će se izvlačiti jedan sretni dobitnik koji osvaja poklon paket dekorativne kozmetike + set kistova za šminkanje.

Nagradna igra Portanove „Portoš Vas vodi u Gardaland“ traje još ovaj vikend. Svakom kupovinom preko 50 kn sudjelujte u nagradnoj igri. Uz predočenje računa preuzmite svoj kupon na info pultu, zaigrajte nagradnu igru i osvojite vrijedne nagrade:
5x putovanja u Gardaland + džeparac od 1.000 kuna.

Uz to, procijenite mjere Portoša te na kuponu upišite visinu Portoša, težinu Portoša, i dužinu Portoševe cipele. Sudionici koji budu najbliže točnim mjerama Portoša imat će priliku provesti dan s Portošem uz puno zabave i iznenađenja!

Izvlačenje dobitnika putovanja, kao i proglašenje onih koji su osvojili dan s Portošem održati će se 24. rujna 2011. u 17:00h u Portanovi.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: