Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nox Lounge Bar: Flashback 80's

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66061
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.09.2011. 16:26 
Naslov:  Nox Lounge Bar: Flashback 80's
16.09.2011. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 16. rujna 2011., slijedi nastavak započetog ciklusa "Studio 54 - Petkom u NOX-u", a na repertoar nam donosi "Flashback 80's", u sklopu kojega vam dajemo mali podsjetnik na vrijeme vladavine pop zvuka 80-tih.

Spomenut ćemo kao i obično samo nekoliko velikih imena koja će se pronijeti eterom te noći: ABBA, Boney M, Kim Wilde, Eurythmics, Bee Gees, Modern Talking, Michael Jackson i mnogi drugi.

Vaš vodič kroz vrijeme koji će se pobrinuti za vaše dobro raspoloženje kao i obično DJ Ivan!

U sklopu idejnog projekta NOX Lounge-Bara da stvorimo naš vlastiti glazbeni image petkom navečer u Osijeku, odlučili smo se u kratkim crtama rečeno za koncept pod nazivom "Studio 54"koji će u našem slučaju pod zajednički nazivnik staviti sva ona glazbena ostvarenja koja obuhvaćaju period od ranih 60-tih pa sve do kasnih 80-tih god.

Želite li kojim slučajem rezervirati svoje mjesto za Vas i Vaše prijatelje, možete to učiniti slanjem poruke u inbox sa svojim kontakt podacima i brojem osoba koje dolaze, nakon čega ćemo vas kontaktirati.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: