Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Policija ispisala 231 kaznu za ispijanje alkohola u javnosti

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
-nella-

Ukupno postova: 1739
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 31.08.2011. 20:35 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Da se nadovežem na @chosen -

da ne spominjem koliko puta nisu učinili ništa u nekim konkretnim situacijama iz mog života, a tiču se zlostavljanja u obitelji.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
simba2x
Ukupno postova: 5
Spol: Muško Muško
Post Postano: 31.08.2011. 21:08 
Naslov:  

Policija nam zagorcava zivot, i kaznjava nas kad barem malo uzivamo! A kad ih netko treba gdje su??? U subotu su neki nepoznati likovi pretukli mog legu, onako iz fore, a kada je zatrazio pomoc od policije oni su ga trazili njihove podatke. A neke ozbiljnije stvari da ni ne spominjem, unistavanje grada gospodarskim kriminalom, sverc... Bitno da ne smijem popiti pivo u parku! Sramota za nas grad i cijelu vladajucu ekipu!

Boost
Ukupno postova: 765
Post Postano: 31.08.2011. 23:59 
Naslov:  

Mislim da nije toliko problem u ispijanju alkohola, već u pojedincima (kojih je sve više pa onda ni riječ pojedinac nije baš ispravna) koji prave sranja dok su pijani, počevši od dernjanja gradom u neko doba noći preko razbijanja flaša pa do puno većih sranja.
Svaki četvrtak i subotu ih slušam kako rasturaju mojom ulicom, lome kante, udaraju ljudima po vratima, ili se barem dernjaju pa probude bebe mojih susjeda koji su onda presretni.
Jel problem uživati na neki drugačiji način? Nije valjda da današnji klinci(a i oni koji to nisu) vide samo alkohol i noćni život? Jadno.

Ingo

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 01.09.2011. 8:40 
Naslov:  

Boost je napisao/la :
Mislim da nije toliko problem u ispijanju alkohola, već u pojedincima (kojih je sve više pa onda ni riječ pojedinac nije baš ispravna) koji prave sranja dok su pijani, počevši od dernjanja gradom u neko doba noći preko razbijanja flaša pa do puno većih sranja.
Svaki četvrtak i subotu ih slušam kako rasturaju mojom ulicom, lome kante, udaraju ljudima po vratima, ili se barem dernjaju pa probude bebe mojih susjeda koji su onda presretni.
Jel problem uživati na neki drugačiji način? Nije valjda da današnji klinci(a i oni koji to nisu) vide samo alkohol i noćni život? Jadno.

naravno da je to problem ... ali ti pojedinci i grupe imaju svoja imena i prezimena.

ima puno ludjaka za volanom, svakodnevno ubijaju nevine ... i onda cemo zabraniti voznju automobilima jer je to opasno, pa se hvaliti kako smo uspjeli jedini na svijetu rijesiti problem prometnih nesreca.

Boost
Ukupno postova: 765
Post Postano: 01.09.2011. 16:04 
Naslov:  

Ok, ali vožnja je potreba, a cuganje po ulicama nije.
Isto tako, ima puno luđaka za volanom, a kada se malo(ili malo više) popije, ima ih još i više.
Isto tako ima problematičnih ljudi koji kad popiju postanu još problematičniji.

Ingo

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 08.09.2011. 12:43 
Naslov:  

Ovaj komentar Hrvoja Marjanovica me malo asocirao na ovu gradsku odluku.

Naravno, samo sto Marjanovic spominje HDZ, a kod nas je to lokalna HDSSB&Co. vlast.

Skoči u forum: