Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cocktail barKA: Ax Live Act: Jaksa Jordes & Jazzy Rossco

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2011. 22:01 
Naslov:  Cocktail barKA: Ax Live Act: Jaksa Jordes & Jazzy Rossco
01.09.2011. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovog četvrtka, 01. rujna 2011., s početkom u 22:00h, u cocktail baru BarKA očekuje Vas još jedna noć za pamćenje! U goste nam dolaze poznati saksofonist Jakša (Krletić) Jordes & DJ Jazzy Rossco!!

Dobro uigrani dvojac koji je ovog ljeta izdao hit singl Secret Love čiji će video spot snimati na brodu !!!

... ako ste ljubitelji house-a, funky-a uz zvuk saksofona (live) ovo je, složit ćete se s nama, prava bomba!
Lud provod garantiran !!

Ulaz besplatan s pozivnicom(Vašu pozivnicu možete besplatno preuzeti na brodu).

20 kn na dan bez pozivnice (na ulazu dobijete bon za konzumaciju)

Jakša Krtelić Jordes (saksofonist) :

Nakon petnaestgodišnje uspješne sviračke karijere i stalnih nastupa sa najznačajnijim i najpoznatijim hrvatskim izvođačima (Jinx, Let 3, Darko Rundek exHaustor, Pips, chips and Videoclips, Neno Belan, Majke itd), Jakša Jordes se posvećuje novoj glazbenoj formi i započinje novu karijeru, koja mu otvara vrata europske house scene.

Slobodnim improvizacijama u nastupima house i electro DJ-a privukao je pažnju labela Hed Kandi i Ministry of Sound da im se pridruži na turneji . Sviranje sa zvijezdama kao što su Luke Neville, Lisa German, Dean Rigg i Chris Ballay, dovelo ga je i do Alfred Azzetta, najboljeg talijanskog producenta i DJ-a, koji mu nudi suradnju. U veljači 2009. godine nakon poziva najpoznatijeg house DJ-a Roger Sancheza na zajednički nastup u Sarajevu, postaje traženo lice i sax u cijeloj regiji. Stalni nastupi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji osigurale su mu suradnju sa svim vrhunskim Dj-ima regije, a sve češće nastupa u Austriji, Švicarskoj, Mađarskoj, Češkoj i drugim europskim zemljama.

Jazzy Rossco (Os)

Jazzy Rossco dolazi iz Osijeka. Karijeru je započeo 2010. god. kao rezident DJ u jednom od lokalnih klubova - De Mode, sa svojim prepoznatljivim stilom od funky-a, disco i jackin house… Ubrzo nakon toga, počeo je s organizacijom manjih party-a i produkcijom gdje ugošćuje puno DJ-a iz grada i lokalnog područja. Olav Basoski, Kid Creme, Junior Jack, Gramophonedzie i drugi imali su veliki utjecaj na njegov izbor glazbe i njegov preferirani stil. U 2011., ulazi u svijet produkcije. Prva suradnja s Deni Dansmore (Predrag Matić) i saksofonistom Jakšom Jordes pokazala se kao izuzetan uspjeh te odradili pravi ljetni singl Secret Love....


Cocktail barKA
Info & Reservations 091 628 9406 ili 095 911 0982

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: