Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Royal: Video retro party "We all love 80's and 90's" Live video mix by VJ Laser @ OLJN

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.08.2011. 22:44 
Naslov:  Royal: Video retro party "We all love 80's and 90's" Live video mix by VJ Laser @ OLJN
26.08.2011. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Špu Feniks Vas poziva na video retro party " We all love 80's and 90's " Live video mix by VJ Laser i Osječku ljetnu noć, u petak 26. kolovoza 2011. s pocetkom u 20 sati u vrtu hotela Royal.

Ulaz je slobodan.


Party će se odrzati na otvorenome u legendarnom vrtu hotela Royal uz puni bazen i atmosferu pravoga staroga disca... spotovi,disco kugla, dim, light show, bljeskalice.

Pogledajte, poslušajte i čagajte uz najveće hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih u jedinstvenom video mixu na velikom video zidu.

Pop, studio 54, dance, rock, reggae, italo disco, new wave,funky......

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave najavljujemo najluđu atmosferu u gradu, i garantiramo da ćete plesati cijelu noć, jer Vas očekuju pjesme i ritmovi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Svojim dolaskom podržite staru disco čagicu,a kako bismo se ove večeri potpuno vratili u prošlost, možete se obući u retro stilu... što šarenije to bolje. Nagrade iznenađenja za najoriginalnije čagere i najbolji retro look..... a oni koji taj dan imaju rođendan dobijaju mali dar za poklon!

Ako ste jedni od onih koji za sve kažu da je nekada bilo bolje, svakako navratite na party, jer povijest se ponavlja i hvala Bogu da je tako - svi mi volimo 80-te i 90-et!

Prisjetite se Groznice subotnje večeri, Moonwalka, Briljantina, Prljavog plesa, Lambade i neuništive stare garde i diva zlatnog doba glazbene scene.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: