Autor |
Poruka |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
je, je... na sjenjaku tek počela |
|
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
kisa upravo pocinje |
|
|
|
|
|
Tiger Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
a možda i nije |
|
|
|
|
|
Tiger Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
evo već je prestalo i nazire se kraj oblacima stoga možemo krenuti |
|
|
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
i tako je panonnian postao komercijala živa. |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
Tu da murja uleti, našli bi sigurno 5-6kg trave |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Brick Top je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tu da murja uleti, našli bi sigurno 5-6kg trave
|
ne znam, murija je jucer bila unutar vege
osim ak sam halucinirao |
|
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
maddox_rumble je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne znam, murija je jucer bila unutar vege
osim ak sam halucinirao
|
A čuj, ja sam pak nekidan bio na srednjici i vidio svakakve likove i anomalije... |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
jel postoji možda neka čudna mogućnost na portalu da se ne pali ovo vrištanje od livestreama kad god udjem na portal ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
chosen je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i tako je panonnian postao komercijala živa.
|
zasto?
bemti, tribine u 15 sati vec polupune. nema sanse naci mjesto oko 17... |
|
|
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
nerazumijem ovu glupu policiju dali oni stvarno imaju mozak veličine pileta ili je ovo nešto više u pitanju? Nekontam kako mogu se probuditi ujutro i stvarno imati onaj osjećaj da oni rade nešto dobro 2 jebena dana izdrkavaju festival,hodaju okolo privode ljude tjeraju ljude s srednjike,gase do 1 ujutro sve...al sve moraju usrati sve što je dobro sve što valja sve policiaj mora usrati nevjerovatno crkli dabog da svi policajci crkli u najvećim mukama od prvoga do zadnjega |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
chosen je napisao/la: ›
nerazumijem ovu glupu policiju dali oni stvarno imaju mozak veličine pileta ili je ovo nešto više u pitanju? Nekontam kako mogu se probuditi ujutro i stvarno imati onaj osjećaj da oni rade nešto dobro 2 jebena dana izdrkavaju festival,hodaju okolo privode ljude tjeraju ljude s srednjike,gase do 1 ujutro sve...al sve moraju usrati sve što je dobro sve što valja sve policiaj mora usrati nevjerovatno crkli dabog da svi policajci crkli u najvećim mukama od prvoga do zadnjega
|
kompleks, jebena je to stvar, znaš ?
zakon je jasan i zabranjuje cuganje na javnom mjestu, policija ga provodi.. zakon je jasan i kaže da imaju privest u postaju svakoga ko remeti JRM, policija ga provodi.. zakon je jasan i kaže da je dozvola do 01h u noći, policija ga provodi.. to što ti misiš da bi trebao biti dopušten raspašoj do sitnih jutarnjih sati i što misliš da bi se trebalo dopuštat da ljudi bauljaju okolo pijani i rade šta god oće je tvoj problem.. i razmisli malo kako je super uber cool ljudima pored srednjike na vjencu, ma predobro im je i vrlo raddo bi trpili bančenja do 5-6 ujutro i onda se ustajali sretni i odlazili radit u 7h...
i crko dabogda i ti |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
@Provokator
Pazi, izlažeš še riziku da te proglase babom s pijaca. (potiho:slažem se s komentarom)
Nego, je li to jučer netko vatreno pozdravio posjetitelje vatrenim spaljivanjem čempresa, kako mi je netko rekao? |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Provokator je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zakon je jasan i zabranjuje cuganje na javnom mjestu, policija ga provodi..
|
to bas i nije neki zakon.
to je komunalni propis koji je donjela stranka koja ne priznaje sudove RH.
volio bih da mi netko s pravnog stanovista objasni koliko takav propis ima osnova, i zbog cega se policija angazira oko komunalnih pitanja ? |
|
|
|
|
|
dund0 Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
...hoće biti video toga Dhersovog trika? |
|
|
|
|