Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



CKT GEA : Otvoreni tjedan

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Bojana
Offline
Avatar

Ukupno postova: 142
Lokacija: CKT Gea, Šamačka 11
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.08.2011. 12:46 
Naslov:  CKT GEA : Otvoreni tjedan
Od 05.09.2011. 15:19 do 09.09.2011. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U tjednu od 05. do 09. rujna 2011. godine Centar kulture tijela GEA (Šamačka 11) otvara svoja vrata, pa besplatno možete vježbati u sljedećim grupama:


Body Tone (grupa u 16:30)
Nešto intenzivniji statični program koji mogu pratiti i početnici, a usmjeren je oblikovanju i učvršćivanju cijelog tijela, kroz brojne čučnjeve i klasične workout vježbe s bučicama, ali i loptama, za sve mišićne grupacije. U ovom programu nema aerobnog dijela (nema skakanja ni koreografija), ali se zato cijeli sat vrlo intenzivno radi na skidanju kilograma, učvršćivanju trbuha i stražnjice i oblikovanju cijelog tijela.

Basic Pilates
Za sve koji žele odraditi kvalitetan trening odmah nakon posla i biti slobodni u večernjim satima, pokrećemo novu grupu Basic Pilates. Učvrstite i oblikujte tijelo, izdužite mišiće, produbite disanje i naučite osnove ove popularne, kvalitetne tehnike. Na Basic Pilatesu otpustite stres sa posla, odradite cjeloviti trening i idite kući odmorni, osvježeni i zadovoljni.

Sunrise Energy
Nešto novo – za najranije ranoranioce! Sve ono najbolje iz Joge i Pilatesa objedinili smo u ovom jutarnjem programu koji će vas osvježiti i dati vam energiju i entuzijazam za novi dan! Kroz vježbe snage, oblikovanja i istezanja iz ove dvije klasične tehnike, otkrijte nove zalihe energije koje će vaše tijelo nositi kroz radni dan. Na zapadu uobičajeni termin za vježbu - prije posla, u 6 ujutro!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: