Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cocktail barKA: Studio 54 Party / Aperol Spritz / DJ Mattox

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66063
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.08.2011. 15:05 
Naslov:  Cocktail barKA: Studio 54 Party / Aperol Spritz / DJ Mattox
Od 18.08.2011. 22:00 do 20.08.2011. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Cocktail barKA
Novouređeni cocktail bar ( usidreni brod na desnoj obali Drave, smješten između pješačkog i cestovnog mosta ) u Srpnju ove godine otvorio je vrata za sve posjetitelje!

Brod na Dravi je novo atraktivno mjesto za dnevno opuštanje, zabavu, noćne izlaske i clubbing, kojeg krasi ekskluzivan interijer i velika ljetna terasa sa vrhunskim ozvučenjem i light sistemom.

Program kluba tematski će zadovoljiti sve posjetitelje različitih profila. U programu kluba možete očekivati razne tematske evente i koncerte sa različitim žanrovima glazbe. Uz glazbeni program neće izostati atraktivne plesačice te zamamne hostese koje će se pobrinuti za dobru atmnosferu. U ponudi je raznolik izbor koktela, alkoholnih i bezalkoholnih pića po popularnim cijenama!!!

Program:

Četvrtak, 18. kolovoza 2011. - Studio 54
Tužno gledate svoje plesne cipele i čekate onaj jedan jedini tulum koji će preokrenuti stvari, otpuhati prašinu s disco vinila i zavrtjeti vam glavu? Vrijeme je da izvedete svoje cipele u Cocktail barKA jer ovog četvrtka DJ Sheepatz za Vas vrti disco, new disco, funky breaks ! Uz velik izbor koktela i disco glazbu ne preostaje vam ništa nego da osjetite povratničku DISCO energiju!

1st floor - DJ Sheepatz ( disco, new disco, funky break )
2nd floor - domaći, retro floor - DJ Joka

Petak, 19. kolovoza 2011.
Ovog petka Cocktail barKA vam predstavlja Aperol Spritz!
Aperol je savršeni aperitiv, sa niskim udjelom alkohola od samo 11%. Bogatog je i kompleksnog okusa koji dolazi od mješavine visoko kvalitetnog bilja, korijenja i citrusa. Aperol pomiješan s pjenušcem i mineralnom vodom ( Aperol Spritz ) postao je najčešće naručivana i konzumirana verzija. Lagan i pjenušav idealan za svaku prigodu. Očekuju Vas zgodne hostese i lijepe nagrade! Dođite i uživajte s nama uz dobru cugu i dobru zabavu do ranih jutarnjih sati!

Aperol Spritz 15 kn

1st floor - DJ Greys ( Summer House )
2nd floor - domaći, retro floor - DJ Joka

Subota, 20. kolovoza 2011.

Nakon što su nam se predstavila dva člana from Kuzis Crew, DJ Cue One & DJ Dinoid, ove subote predstavit će nam se i treći član DJ Mattox!
Njegov stil puštanja se temelji na house glazbi iz koje za svaki set pronalazi nešto novo i drugačije iz gotovo svake podvrste (Electro, Progressive, Funky, Groove...) Uz house mjuzu i velik izbor koktela + fire show koji za Vas radi naš barmen, dobar provod garantiran!

1st floor - DJ Mattox from Kuzis Crew
2nd floor - domaći, retro floor - DJ Joka

Upad za sve večeri-free.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: