Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ožujsko kup 2011. Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65861
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.08.2011. 17:10 
Naslov:  Ožujsko kup 2011. Osijek
03.09.2011. 17:10
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najbolje malonogometne ekipe Hrvatske u pohodu na 100.000 kuna!

U partnerstvu s Hrvatskim nogometnim savezom, Ožujsko pivo donosi drugu godinu zaredom malonogometni turnir Ožujsko kup 2011.. Od 714 ekipa iz cijele Hrvatske samo najbolja momčad u velikom finalu u Rijeci odnosi nevjerojatnih 100.000 kuna.

Zagreb, 11. kolovoza 2011.Ožujsko pivo u suradnji s HNS-om, Sportskim novostima i Nikeom, nakon iznimno uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, ove godine donosi najveći nacionalni malonogometni turnir Ožujsko kup s bogatim nagradnim fondom od 100.000 kuna.

Ožujsko kup 2011. okupio je čak 6640 vrsnih malonogometaša koji su svojom brojnošću pokazali masovnost i veliku popularnost malog nogometa u cijeloj Hrvatskoj te veliko zanimanje za zabavu uz sport, jamčeći time dugovječnost ovog projekta. Za prijavu je bilo dovoljno pravilno ispuniti prijavnicu i priložiti stotinu čepova omiljene Žuje.

Da je ovogodišnji malonogometni turnir iz prošlogodišnjeg regionalnog okvira prerastao u iznimno uspješan nacionalni sportski događaj potvrđuje 714 ekipa i 754 odigrane utakmice u kojima su postignuta 3303 pogotka uz prosjek od čak četiri po utakmici.

Dobra pozivnica za vikend druženja na kvalifikacijskim turnirima od 07. svibnja do 17. srpnja 2011. bili su i nogometni fanovi Darko Janeš, Davor Dretar i Mario Petreković, koji su duhovitim komentarima igara na terenu uveseljavali brojno gledateljstvo uz bogat popratni sadržaj.

Tako će pobjednici kvalifikacijskih turnira u sklopu trideset i dvije najbolje amaterske momčadi odmjeriti svoje malonogometne vještine na finalnom turniru koji se održava 03. rujna 2011. na pomoćnom terenu Kantride u Rijeci i prirediti pravi sportski spektakl u borbi za nevjerojatnih 100.000 kuna.

Za velik odaziv malonogometnih ekipa na ovogodišnji Ožujsko kup, osim vrijedne nagrade od 100.000 kuna, zaslužna je i uspješna i atraktivna kampanja u kojoj su Ožujsko nogometne navijačice pozivale na sudjelovanje u ovom jedinstvenom sportskom spektaklu. Osim što su dio reklamne kampanje, posebno okupljene nogometne navijačice upravo će na finalnoj utakmici atraktivnim koreografijama, koje osmišljava svjetski priznata Ivona Brnelić, bodriti ekipe i zagrijati atmosferu, a bogati popratni sadržaji poput revijalne utakmice iznenađenja i nagradne igre u fan zoni pružit će veliku napetost i dobru zabavu svim istinskim zaljubljenicima u nogomet.

Sve detalje o dosad odigranim turnirima te fotogalerije svih prijavljenih ekipa možete pogledati na službenoj stranici Ožujskog piva.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: