Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova: Lady's Weekend

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65861
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.08.2011. 16:31 
Naslov:  Portanova: Lady's Weekend
Od 13.08.2011. 11:00 do 14.08.2011. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Portanova je od samoga početka predodređena da postane kupovna i zabavna destinacija stanovnicima regije, što se u zadnja četiri mjeseca pokazalo da i jest.

Zabavni sadržaj koji očekuje goste Portanove i miks brendova čine nezaobilaznu kombinaciju. Najveći trgovački centar u regiji – Portanova dalje nastavlja sa svojim događanjima. Od otvorenja, Portanova svaki vikend priprema nešto novo, brojna iznenađenja, nagrađivanje posjetitelja, zabavni sadržaj za sve uzraste ili jednom riječju - odličnu zabavu uz dobar shopping. Svaki vikend je tematski osmišljen i svatko će uvijek pronaći nešto za sebe. Međutim, ovaj vikend predodređen je za pripadnice nježnijeg spola – ovaj vikend je ženski vikend.

Lady's weekend“ se održava u subotu 13. kolovoza 2011. i nedjelju 14. kolovoza 2011. od 11:00 do 19:30 sati. Samo događanje će se odvijati u prizemlju TC Portanova, a naše posjetiteljice očekuju razne pogodnosti, stručni savjeti i većina onih malih detalja koje si svaka žena želi priuštiti.

Naše gošće za vrijeme Lady's weekenda očekuje besplatno šminkanje, masaža i uređivanje noktiju, te besplatni savjeti stilista, nutricionista i dermatologa. Kao što znamo, najveće pitanje kod svake žene se uvijek pojavljuje prilikom razmišljanja o frizuri. Kratka, dugačka, plava ili crvena, šiške ili ne?

Kako bismo olakšali donošenje ovih odluka, svi oni koji su željni promjene, u kutku ljepote i zdravlja moći će se fotografirati i uz pomoć računalnog programa i savjeta frizera pogledati kako bi im pristajala nova frizura i boja kose.

Kako bi kutak za naše posjetiteljice imao i svoju zabavnu stranu, organizirat ćemo malo natjecanje kako bi naše posjetiteljice uz besplatne savjete i njegu mogle osvojiti i vrijedne nagrade.

Nagrade osiguravaju naši zakupci, pa će tako biti moguće osvojiti poklone naših zakupaca: Extreme Intimo, Golden Sun Casino, DM, Mandis Pharm, Magic Baby,
Kozmo i AVE Fashion Store
.

Također, uz trenutno važeća portastična sniženja, neki zakupci, kao što je na primjer Takko Fashion, osigurat će i dodatne popuste na ženski asortiman, a koji će vrijediti isključivo tijekom Lady's weekenda u Portanovi.

Što na kraju reći osim… drage dame, učinite nešto za svoje zdravlje i ljepotu, poklonite si vikend u Portanovi. Vidimo se na Lady's weekend-u!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: