Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova: Men's weekend

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65796
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.07.2011. 13:21 
Naslov:  Portanova: Men's weekend
Od 16.07.2011. 19:20 do 17.07.2011. 19:20 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U osječkom trgovačkom centru Portanova u subotu i nedjelju 16. i 17. srpnja 2011. održava se „Men's weekend“, u vremenu od 11:00 do 19:30 h. Zabava će se odvijati u prizemlju, a očekuju Vas razne igre gdje je potrebno pokazati spretnost, izdržljivost, brzinu i snagu: igre izdržljivosti na mehaničkom biku, natjecanje u stolnom nogometu, igra snage na boks vreći, te igra brzine u ispijanju piva.

Prijave za igre se odvijaju na licu mjesta, osim natjecanja u stolnom nogometu za koje se možete prijaviti svaki dan u prodajnom objektu Hervisa Portanova. Sve natjecatelje očekuju vrijedne nagrade. Nagrađuje Vas: Hervis, Adidas, Info cafe, DM, Golden Sun Casino i Extreme intimo.

Kako vikend ne bi bio isključivo za muškarce, na drugom katu TC Portanova u subotu sa početkom u 10:00 i završetkom u 18:00 po treći puta imate priliku postati mali majstor na Portanovinoj kreativnoj radionici. Strojevi su namijenjeni za rad s djecom, pila koja pili, a ne možete se porezati, najmanji tokarski stroj na svijetu. Radionica je namijenjena za djecu od 8 godina pa na više, ali ne samo za djecu već i za roditelje kojima će to biti jednako zanimljivo kao i djeci. Cilj ove radionice je stvaranje novih vrijednosti te ukazivanje da se uz malo rada i volje mogu napraviti zaista prekrasne i zanimljive stvari, a uratke možete ponijeti kući.

Za svaku kupnju iznad 50 kn za vrijeme trajanja Men’s weekenda dobijate 50% popusta na vanjsko pranje automobila u autopraonici Info car wash u garaži TC Portanova. Kupone uz predočenje računa možete preuzeti u cafe baru Info cafe.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: