Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



NK Osijek: Vranješ ne dolazi, Babić odlazi?!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65838
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.06.2011. 13:46 
Naslov:  NK Osijek: Vranješ ne dolazi, Babić odlazi?!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tko je bio na moru, bio je, tko se odmorio, odmorio se. Za igrače Osijeka je godišnji danas i službeno završio, a svi oni koji u idućoj sezoni namjeravaju navući bijelo – plavi dres, danas su se morali pojaviti u klupskim prostorijama. Učinilo je to njih 27. Na popisu očekivano nisu Hrvoje Kurtović, Milan Pavličić i Antonio Perošević koji će svoju bitku voditi izvan nogometnih terena, suočeni s teškim ozljedama.

Kakvi su ciljevi u sljedećoj sezoni dao je naslutiti predsjednik Robert Špehar:
- Nismo zadovoljni prošlom sezonom, ali ono što smo vidjeli i što nas veseli je da su navijači i dalje uz nas i igrače. Naravno da očekujemo puno bolji plasman u idućoj sezoni, a nećemo potpisati ništa slabije od petog mjesta! Rubrika dolazaka je za sada ostala prazna, ne samo zbog teške financijske situacije, već i zato što vjerujemo u ovu momčad! Danas sam razgovarao sa svim igračima i prepoznajem u njima želju i odlučnost da naredna sezona bude puno bolja. Vlado Bilić ima naše puno povjerenje, zajedno sa svojim suradnicima Goranom Popovićem, Tomislavom Priglom i Domagojem Malovanom. Kada pogledate prošlosezonsku tablicu vidjet ćete da nismo imali puno poraza. Izgubili smo 9 utakmica po čemu dijelimo treće mjesto u ligi, ali ubili su nas silni remiji. Na tome gradimo svoj optimizam, jer igrači su svjesni da nije puno ekipa bolje od njih. Jedino što trebamo napraviti je vratiti poljuljano samopouzdanje, zaigrati napadački nogomet i pobjede će doći same od sebe. Što se tiče Marka Babića, on se danas odazvao prozivci, iako je njegov ugovor službeno istekao. Kroz idućih par dana ćemo riješti pitanje njegovog ostanka, odnosno odlaska. I sam Marko je svjestan da od njega očekujemo jedino i isključivo da bude vođa na terenu. Pitanje je je li Marko istih razmišljanja i u kakvom je psihofizičkom stanju. Uvjeravam vas da će se sve znati kroz narednih par dana. Što se tiče dolazaka, naravno da su vrata Gradskog vrta Jurici Vranješu širom otvorena, ali po svemu sudeći on ima nekih ponuda iz inozemstva i vjerojatno se neće vratiti ove sezone. I s njim ćemo u roku od tjedan dana znati na čemu smo. Što se tiče drugih igrača, vjerujte da nam se nudilo sve živo i neživo, ali mi smo svoj interes usmjerili prema Edinu Husiću iz Karlovca i Dini Kresingeru iz Cibalie. Opcija dolaska prvoga i nije tako nerealna, dok bi Kresinger mogao do Gradskog vrta ukoliko ne pronađe zadovoljavajući inozemni angažman.



Evo kako je nadolazeću sezonu prokomentirao direktor Bijelo – plavih Gordan Matković:
- Više ne smije biti alibija! Iako je financijska situacija i poslovanje kluba složeno, jamčimo sigurnost svim našim igračima. S te strane će biti ispunjeni svi preduvjeti za dobar rezultat. Prije koji tjedan je igračima isplaćena plaća, a za koji dan će biti isplaćena još jedna. Odlaskom bivšeg trenera Karačića, Mladena Pelaića i Andreja Čaušića smanjili smo troškove za oko 100.000 kuna mjesečno, što nije mali novac. Svjesni ste da je za naše preživljavanje potreban neki dodatan prihod. Dva su načina da do njega dođemo. Ili će igrači igrati dobro, napraviti rezultat i konačno napuniti stadion, ili ćemo morati izbaciti klasnog igrača na čijem ćemo transferu zaraditi. Treće opcije nema.



Trener Vlado Bilić ne namjerava odustati od povratka Osijeka u vrh hrvatskog nogometa:
- Imam puno povjerenja u ovu momčad. Ono što od njih očekujem u narednoj sezoni je da igraju hrabrije, jer momčad je ta koja mora ostvariti rezultat. Ne može to učiniti ni predsjednik, ni direktor kluba. Mi naprosto moramo težiti povratku u veliku četvorku hrvatskog nogometa, jer tamo i pripadamo. Uslijed teških ozljeda spomenute trojke i odlaska dva obrambena igrača, momčadi će biti priključeni juniori Ivan Aleksić i Marin Glavaš.

Za kraj nam je svoja razmišljanja ponudio kapetan Ivo Smoje:
- Duboko vjerujem da ćemo iduće sezone biti bolji i da će svi igrači konačno shvatiti da smo profesionalci koji imaju čast braniti boje ovog kluba, a ne skupina amatera. Nadam se da ćemo u ovoj teškoj situaciji za klub i nogomet uopće ispasti „pravi frajeri“. Lako je bilo Vuji (Damiru Vuici, op. a.), kada je igrao Kup UEFA pred 10.000 ljudi. Mi nemamo toliku publiku, ali ćemo za svoje najvjernije dati sve od sebe!



Igrači koji su odazvali prozivci:
Kardum, Vargić, Pavić, Mikulić (vratari)
Lukačević, Bubalo, Aleksić, Vrgoč, Gavrić, Smoje, Ibriks, Glavaš (obrambeni igrači)
Babić, Vidaković, Jugović, Lešković, Pušić, Novaković, Kačunić, Špehar, Šorša, Kvržić (vezni igrači)
Ljubojević, Barišić, Miličević, Maglica, Prijić (napadači)

Tijek priprema
Momčad će od danas, pa sve do 27. lipnja trenirati u Osijeku. U tom periodu očekuju ih dvije prijateljske utakmice, protiv niželigaša iz Lile (22.06.) i Drenja (25.06.). Ako financijska situacija bude dozvoljavala, momčad tog 27. lipnja kreće na pripreme izvan Hrvatske, a vraća se 07. srpnja. 09. i 10. srpnja na programu je jaki turnir u Ruščici gdje će igrati još dvije prvoligaške ekipe, a generalka je zakazana za 16. srpnja. Još nije poznato protiv koga i na kojem terenu će Osječani odraditi tu utakmicu. Prvenstvo počinje u subotu, 23. srpnja.

Veliki uspjeh kadeta NK Osijeka
Na jakom turniru, koji se od 10. do 12. lipnja održavao u Novom Sadu, mladi Osječani su osvojili prvo mjesto, ostavivši iza sebe ekipe FK Sarajeva, Reprezentacije Republike Srpske, Vojvodine, Crvene zvezde i Partizana! Osječani su u finalu pobijedili ekipu Vojvodine rezultatom 3 : 1, a pogotke su postigli Andrej Lukić, Marko Dugandžić i Benedik Mioč. Najboljim igračem turnira proglašen je Andrej Lukić, najbolji vratar je Osijekov Marko Malenica, dok je za najboljeg trenera izabran strateg Bijelo – plavih Ivica Kulešević. Kadeti se tako nakon osvojenog Kupa Hrvatske protiv Dinama na Maksimiru mogu pohvaliti još jednim iznimnim uspjehom!




Tekst i foto: Mladen Kovačević

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dino_bno
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1157
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.06.2011. 16:16 
Naslov:  Re: NK Osijek: Vranješ ne dolazi, Babić odlazi?!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

2.liga Rolling Eyes

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zuvvu
Offline
Avatar

Ukupno postova: 212
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.06.2011. 18:12 
Naslov:  Re: NK Osijek: Vranješ ne dolazi, Babić odlazi?!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

greska

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zuvvu
Offline
Avatar

Ukupno postova: 212
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.06.2011. 18:25 
Naslov:  Re: NK Osijek: Vranješ ne dolazi, Babić odlazi?!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Redakcija 031 je napisao/la (Pogledaj post): ›
- Nismo zadovoljni prošlom sezonom, ali ono što smo vidjeli i što nas veseli je da su navijači i dalje uz nas i igrače. Naravno da očekujemo puno bolji plasman u idućoj sezoni, a nećemo potpisati ništa slabije od petog mjesta! Rubrika dolazaka je za sada ostala prazna, ne samo zbog teške financijske situacije, već i zato što vjerujemo u ovu momčad! Danas sam razgovarao sa svim igračima i prepoznajem u njima želju i odlučnost da naredna sezona bude puno bolja.

Laughing

Redakcija 031 je napisao/la (Pogledaj post): ›
Odlaskom bivšeg trenera Karačića, Mladena Pelaića i Andreja Čaušića smanjili smo troškove za oko 100.000 kuna mjesečno, što nije mali novac.

uhh, uhh... taj iznos od prodanih ulaznica skupite za cijelu sezonu, mozda.

Redakcija 031 je napisao/la (Pogledaj post): ›
Svjesni ste da je za naše preživljavanje potreban neki dodatan prihod. Dva su načina da do njega dođemo. Ili će igrači igrati dobro, napraviti rezultat i konačno napuniti stadion, ili ćemo morati izbaciti klasnog igrača na čijem ćemo transferu zaraditi. Treće opcije nema.

drugo mozda, prvo necete sigurno. najizglednija je ova treca opcija.

Redakcija 031 je napisao/la (Pogledaj post): ›
- Imam puno povjerenja u ovu momčad. Ono što od njih očekujem u narednoj sezoni je da igraju hrabrije, jer momčad je ta koja mora ostvariti rezultat. Ne može to učiniti ni predsjednik, ni direktor kluba. Mi naprosto moramo težiti povratku u veliku četvorku hrvatskog nogometa, jer tamo i pripadamo.

nekad davno pripadali.

Redakcija 031 je napisao/la (Pogledaj post): ›
Za kraj nam je svoja razmišljanja ponudio kapetan Ivo Smoje:
[i]- Duboko vjerujem da ćemo iduće sezone biti bolji i da će svi igrači konačno shvatiti da smo profesionalci koji imaju čast braniti boje ovog kluba, a ne skupina amatera.

to govorite vec trecu sezonu zaredom.

Redakcija 031 je napisao/la (Pogledaj post): ›
Lako je bilo Vuji (Damiru Vuici, op. a.), kada je igrao Kup UEFA pred 10.000 ljudi. Mi nemamo toliku publiku, ali ćemo za svoje najvjernije dati sve od sebe!

malo pobrkana uzrocno-posljedicna veza. nije vuici bilo lako igrati zbog 10000 ljudi, nego je 10000 ljudi bilo zbog lakoce igranja.

Redakcija 031 je napisao/la (Pogledaj post): ›
Momčad će od danas, pa sve do 27. lipnja trenirati u Osijeku. U tom periodu očekuju ih dvije prijateljske utakmice, protiv niželigaša iz Lile (22.06.) i Drenja (25.06.).

bemti, ovo sam prvo procitao da ce igrati protiv lillea. Very Happy

Redakcija 031 je napisao/la (Pogledaj post): ›
Veliki uspjeh kadeta NK Osijeka
Na jakom turniru, koji se od 10. do 12. lipnja održavao u Novom Sadu, mladi Osječani su osvojili prvo mjesto, ostavivši iza sebe ekipe FK Sarajeva, Reprezentacije Republike Srpske, Vojvodine, Crvene zvezde i Partizana!

cestitke! svaka utakmica hard core derbi! Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Duminske Trake
Offline
Avatar

Ukupno postova: 401
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 14.06.2011. 19:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ma sve su ovo puste tlapnje...ja jesam navijač i jesam jedan od onih koji dođu i na -2 i na vjetar gore na jebeni istok ali ne vjerujem da će išta dobrog napraviti u novoj sezoni. Da Bog da me iznenadili. A što se tiče mlađih uzrasta nije mi jasno zašto u nižim kategorijama igraju dobro a kad dođu do seniora onda rezultat nestane? Sramota je da su i ti mlađi igrači vrbovani od jačih klubova pa su neki već i otišli bez ijedne utakmice u nogama (braća Plum),dok eto neki igrači nakon 5 utakmica idu u Bayern...možeš si mislit.

Dečki,spustite se na zemlju...i malo se našamarajte da dođete k sebi,niste ni za kurac i nemojte nas lagati da će te igrati dobro,trčite na tabanima i ne znate ni loptu dodati i točka.

_________________
Lega moj...to su ti te dumine.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: