Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pandur: Red Bull-vodka Weekend

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
dadado
Offline
Avatar

Ukupno postova: 39
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.06.2011. 14:28 
Naslov:  Pandur: Red Bull-vodka Weekend
Od 09.06.2011. 21:47 do 11.06.2011. 21:47 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Night bar Pandur Vas poziva da i ovaj vikend provedete s nama, jer jamčimo ludi provod. Pozivamo Vas na Red Bull-vodka Weekend, na kojem ćete ovaj planetarno popularni miks naći u kombinaciji 3 vodke + Red Bull 24 kn.

Četvrtak je rezerviran za drage nam studente. Na Studentskoj večeri, uz gore navedeno, zabavljat će Vas naše atraktivne hostese, a za vruću atmosferu zadužen je naš DJ ,koji će Vas uz zvuke turbo folk hitova ostaviti na nogama sve do samog jutra.

Ovoga četvrtka imate mogućnost poslušati B2B u podrumu Pandura. Dakle, radi se o DJ dvojcu House Dealers kojeg čine (BIG FI i DJ ETI).

Promo cuga:
Deci-deci 6kn
Jegermeister 8kn

Upad: 10 kn + besplatna konzumacija

Petak je namijenjen svima koji vole pokazati svoje glasovne sposobnosti.Na našem karaoke showu možet otpjevati neke od Vaših najdražih pjesama i pri tome se ludo provesti.

Subota nam donosi Groznicu subotnje večeri na kojoj ćete se Vas animirati naše vedre i vesele hostese, a pravi štimung napraviti će naš DJ, koji će vam uz najveće turbo folk hitove dati dobar razlog da ostanete s nama cijelu noć.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: