Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Darda: Johhny Walker Party / Ex-Yu Rock Večer / Cocktail Party @ Svik90

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
dadado
Offline
Avatar

Ukupno postova: 39
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.06.2011. 14:24 
Naslov:  Darda: Johhny Walker Party / Ex-Yu Rock Večer / Cocktail Party @ Svik90
Od 09.06.2011. 20:52 do 11.06.2011. 20:52 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Caffe night bar Svik90 Vas poziva ovaj četvrtak na Johhny Walker Party. Party će se, naravno, održati na velikoj ljetnoj terasi lokala,a za Vas smo pripremili ovaj planetrano popularni whisky u kombinaciji s colom po cijeni od 10 kn. Uz to moći ćete se zabaviti uz najveće strane hitove. Pozivamo Vas da dođete i dobro se provedete.

Caffe night bar Svik90 Vas poziva da ovaj petak dođete na Ex-Yu Rock Večer. I ovaj put moći ćete se zabaviti uz Bajagu, Riblju čorbu, Električni orgazam, Azru, Haustor... i još puno poznatih imena tog prošlog vremena.
Uz to, za Vas smo pripremili i tradicionalni Gemišt party, na kojem ćete naći litru-litru po cijeni od 59 kn. Pozivamo Vas da dođete i vratite se s nama u dane kad je rock bio mlad.

Caffe night bar Svik90 Vas poziva na Cocktail Party, koji će se održati ovu subotu na velikoj ljetnoj terasi lokala. Kao i prošli puta, moći ćete se osvježiti uz neki od naših koktela, a iz ponude izdvajamo Sex on the Beach, Pandur, Tequila Sunrise, Cosmopolitan, Black Russian, White Russian... i još poneki novi koji ćemo tek uvrstiti. Cijena svih koktela je 12 kn.
Večer će i ovaj vikend proći u znaku domaće glazbe, tako da možete očekivati ludi provod i dobru atmosferu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: