Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Isusovačka klasična gimnazija: Dan otvorenih vrata

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
praeclarus
Offline
Ukupno postova: 2
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.06.2011. 14:05 
Naslov:  Isusovačka klasična gimnazija: Dan otvorenih vrata
11.06.2011. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dan otvorenih vrata Isusovačke klasične gimnazije održat će se u subotu 11. lipnja 2011. Svoja će vrata škola otvoriti u 10 sati svim zainteresiranim budućim učenicima i roditeljima.

Profesori i učenici ponudit će svim posjetiteljima niz zabavnih i poučnih radionica i na taj način predstaviti rad, program i aktivnosti škole.

Učenici će moći sudjelovati u radionicama pripremanja kozmetike po starim antičkim receptima, upoznati se s grčkim alfabetom i značenjem svojih imena, izradom "bookmarkera", rješavanja matematičkih problemčića te obići školski njemački kutak i vidjeti izložbu radova naših učenika.

Dok budući učenici Isusovačke klasične gimnazije budu obilazili školu i zabavljali se kroz radionice, roditelji će u potkrovlju škole moći dobiti odgovore na pitanja vezana uz buduće školovanje svoje djece od ravnatelja i školske psihologinje.

Za kraj je predviđeno zajedničko druženje uz školski bend i domjenak.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: