Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dom zdravlja 'Drava': svečano otvorenje specijalističke ordinacije oralne kirurgije Marka Matijevića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65976
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.05.2011. 23:16 
Naslov:  Dom zdravlja 'Drava': svečano otvorenje specijalističke ordinacije oralne kirurgije Marka Matijevića
03.06.2011. 12:01
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 03. lipnja 2011. godine, na adresi Prolaz Josipa Leovića 4/2 (Dom zdravlja 'Drava'), s početkom u 12 sati, održati će se svečano otvorenje specijalističke ordinacije oralne kirurgije Marko Matijević,dr.med.dent., koju su u sklopu Doma zdravlja osnovali Osječko – baranjska županija, Grad Osijek i sam Dom zdravlja,

Specijalistička ordinacija je suvremeno opremljena, ima mogućnost pružanja najzahtjevnijih i najmodernijih usluga iz područja oralne kirurgije.

Osnivanjem specijalictičke ordinacije oralne kirurgije omogućeno je da se i u sklopu Doma zdravlja, na lokaciji doma zdravlja „Drava“, pacijentima pruži zdravstvena usluga iz područja dentalne medicine-oralne kirurgije na uputnicu., ali i da se dijagnostika, planiranje i terapija obavljaju na jednom mjestu (postojanje zubnog rentgena i računalnog softvera koji vrši analizu i daje plan terapije).

U ordinaciji radi tim na čelu s Markom Matijevićem dr.med.dent., specijalistom oralne kirurgije koji je dugogodišnji certificirani stručnjak za implantološko-protetsku terapiju, a započinje i s radom sa tehnološki modernim uređajem tzv. PIEZO-kirurgije, atraumatskog načina obrade kosti u usnoj šupljini, uz namjeru održavanja stručnih predavanja i tečajeva u suradnji sa najeminentnijim stručnjacima iz zemlje i inozemstva iz ove grane dentalne medicine, s kojima njeguje dugogodišnje poslovno i privatno partnerstvo. Marko Matijević, specijalist oralne kirurgije do sada je radio u KBC Osijek, na Odjelu za maksilofacijalnu kirurgiju, kao voditelj Odsjeka za oralnu kirurgiju. Asistent je na Katedri za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu kirurgiju Medicinskog fakulteta u Osijeku.

Specijalističku ordinaciju će svečano otvoriti župan osječko-baranjski dr. Vladimir Šišljagić, dok će prostor i djelatnike blagosloviti pomoćni biskup đakovačko – osječki mons.dr. Đuro Hranić.


Zadnja promjena: Redakcija 031; 01.06.2011. 10:51; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
W.M. Felt
Offline
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.06.2011. 10:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Redakcija 031 je napisao/la: ›
Specijalističku ordinaciju će svečano otvoriti župan osječko-baranjski dr. Vladimir Šišljagić, dok će prostor i djelatnike blagosloviti pomoćni biskup đakovačko – osječki mons.dr. Đuro Hranić.


Tako mi i treba kad čitam svakojake vijesti!

Nigdje bez posvete biskupa, u slozi sa našim dragim Hadeesesbeovcima. Blagoslivlja li biskup, i pomoćnik mu, po narudžbi? Postoji li nekakav info-telefon? Naime, poznanik baš uređuje WC, pa ne bi loše došo kakav blagoslov prostora, da vršenje nužde prođe bez problema. Nažalost, nedostaje mu članstvo u Hdssb-u, valjda to neće biti problem. Možda bi bio dovoljan i običan svećenik, ali poznanik bi baš biskupa, još sad kad vidi da je dostupan, običan svećenik ga neće zadovoljiti.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tamna strana
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3515
Lokacija: Čepin
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.06.2011. 10:40 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

zamisli koliko bi se bakterija razvilo da svecenik/biskup to ne zalije svetom vodom

_________________
najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep osijek031.com smile

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: