Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Bastion: Studentski party / Umagination Official Warm Up Party / Saturday Clubbinga

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65792
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.05.2011. 15:27 
Naslov:  Bastion: Studentski party / Umagination Official Warm Up Party / Saturday Clubbinga
Od 12.05.2011. 22:00 do 14.05.2011. 21:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Klub Bastion donosi Vam raznovrstan vikend program. Odnedavno možete uživati i na ljetnoj terasi Bastiona, koja je otvorena u petak, 05. svibnja 2011.

Četvrtak, 12. svibnja 2011.

Prošlog vikenda otvorili smo novu sezonu partijanja na terasi kluba Bastion, a kako bi i ovog tjedna nastavili tulumariti pod zvijezdama pozivamo Vas na veliki studentski party, koji se održava u četvrtak, 12. svibnja. Uz strane hitove i dva floora studente će privlačiti i promotivna akcija: ožujsko, bambus i juice-vodka po cijeni od 10kn te do ponoći boca vodke po 60kn i boca vina po 50kn. Za razliku od terase, u prizemlju se slušaju domaći hitovi. Početak je u 22h, a ulaz u klub je besplatan.



Petak, 13. svibnja 2011.

Nakon prošlogodišnjeg mega-spektakla uz legendarnog Fatboy Slim-a, Umag i ove godine nastavlja s promocijom elektronske glazbe u Istri. Ovogodišnji headlineri su Tiësto, Sebastian Ingrosso i Rev Run, a kako bi se slavonskoj publici dočarao dio onog što Vas čeka 3. i 4. lipnja 2011. u Umagu, Klub Bastion i Umagination predstavljaju Official Warm Up Party ovog velikog festivala.

Na zagrijavanju za Umagination, na terasi Bastiona, moći ćete uživati u društvu lijepih hostesa i simpatičnih hostova, te osvojiti ulaznice za festival. Dodatna atrakcija ispred samog kluba biti će i promo Hummer limuzina s predstavnicima ovogodišnjeg Umaginationa, koji se održava u sklopu Adria Music Conference-a.

Ulaz na terasu je besplatan, a start je u 22 h. Ulaz je dozvoljen samo punoljetnim osobama.



Subota, 14. svibnja 2011.

Pozivamo Vas i ove subote na ljetnu terasu kluba Bastion, gdje će se održati još jedno izdanje Saturday Clubbinga. Uz strane hitove Miss Monroe (house, mash-up, pop) zabava je zagarantirana, a za one koji se odluče izaći nešto ranije, tu je i promotivna akcija do 23h: boca vodke 60kn i boca vina 50kn.

Ulaz na terasu je dozvoljen samo punoljetnim osobama i ulaz se ne naplaćuje. U prizemlju kluba slušaju se domaći/zabavni hitovi.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: