Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova: Uskrs u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.04.2011. 13:43 
Naslov:  Portanova: Uskrs u Portanovi
23.04.2011. 9:43
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Uskršnja čarolija Portanove počinje 23. travnja 2011. od samoga jutra, gdje će Vas u centru dočekati uvijek nasmiješeni Portoš u pratnji vratara poklanjajući Portanovinim najmlađim gostima prigodne slastice. S obzirom na prelijepu dekoraciju, uskršnji kutak je namijenjen za fotografiranje tokom cijeloga dana, a Portanova poklanja besplatnu fotografiju svakome tko se fotografira kako bi mogao imati trajnu uspomenu na prvi Uskrs u Portanovi.

Kako je gospodin Rudež jedan od značajnih ljudi u promociji Osijeka te radi vrlo neobično potkivanje jaja, od 11:00 do 13:00 te od 17:00 do 21:00 možete pogledati kako se radi potkivanje jaja. S obzirom da za izradu potkovanog jaja treba dosta vremena, priredili smo i malenu izložbu sa istom tematikom kako bi gosti Portanove mogli vidjeti kako u konačnici to izgleda.

U 15:00 počinje čarolija. Tako možete vidjeti Uskršnja predstava za djecu “Tajna u jajetu“, kreativnu radionicu na temu Uskrs gdje će najmlađi posjetitelji Portanove moći bojati velika jaja i tako obojana odnijeti kući. Isto tako, u Portanovi će se odvijati mini uskršnja olimpijada gdje se timovi djece natječu u utrci pisanicama, gusjenici sa pisanicama, nošenju pisanice u žlici, proslijedi jaje, uskršnji memory te na kraju ono najzanimljivije - lov na pisanice.

U Portanovi se odvija i uskršnja Portanovina potraga. U centru su sakrivena jaja koja morate pronaći, a u svakom se nalazi vaučer za neku nagradu. Nakon što se jaje pronađe, dovoljno je doći do pozornice i preuzeti svoju nagradu. Nagrade su brojne i različite, tako možete osvojiti večeru u nekom od Portanovinih restorana, Bambi poklon paket sa popustima, šaljivu majicu ili šalicu i mnoge druge nagrade koje će razveseliti goste Portanove.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: