Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Bastion: Studentski proljetni party / Blacksoul [nagradna igra je završena] / Saturday Clubbing

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.04.2011. 4:52 
Naslov:  Bastion: Studentski proljetni party / Blacksoul [nagradna igra je završena] / Saturday Clubbing
Od 28.04.2011. 22:00 do 30.04.2011. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Četvrtak, 28. travanj 2011.

Pozivamo Vas na studentski proljetni party na 2 floora, koji se održava u četvrtak, 28. travnja u klubu Bastion. Zbog velike potražnje za koktelima, ovog četvrtka u promotivnoj akciji nalaze se i kokteli, koji će cijelu noć koštati 15 kn. Uz koktele, cijelu noć će biti Ožujsko pivo 10 kn, te do ponoći boca vodke bit će 60 kn i boca vina 50 kn. Glavni floor biti će u rukama Miss Monroe (strani hitovi - house, pop, mash-up), a drugi floor će biti spreman za ljubitelje domaćih i zabavnih zvukova. Start je u 22 sata, a ulaz u klub je besplatan.



Petak, 29. travanj 2011.

U osječkom Klubu Bastion imat ćete priliku poslušati DJ-a i producenta Blacksoula, najvećeg izvoznika house glazbe u Hrvata te prvog Hrvata koji je nastupao na Miami Winter Music Conference-u. Blacksoul broji nastupe u svim važnijim hrvatskim klubovima te redovito nastupa diljem Europe i Amerike.

Galerija 031: Bastion: Blacksoul
[Foto: Daniel Antunović][29.04.2011. Bastion]

Podršku glavnom gostu pružiti će domaći kolektiv - Houseshakers, Ivica Rosso i Mr: Flame. Cijena ulaznice iznosi 30 kn, a prvih 50 posjetitelja biti će nagrađeni promotivnim miksom koji je za Vas priredio upravo Blacksoul. Početak partyja je u 22 sata.

Skriveno: 
Nakon što davne 2001. godine svojim prvim izdanjem privlači pozornost legendarnog Laurenta Garniera, Blacksoul kroz godine izdaje više od 100 house singlova i prerada za izdavačke kuće poput Strictly Rhtyhm, Virgin/Positiva, Purple Music, Milk & Sugar, CR2 Records i naravno za vlastitu Blacksoul Music etiketu, koju je osnovao 2006. godine.

Dijelio je studio s velikanima poput dobitnika Grammy nagrade Maurice Joshuom, srpskim kolegom Gramophonedzie-om, izvanrednim britancem koji se krije iza naziva Funkagenda, mađarskim dvojcem Belocca & Soneec, pionirom house glazbe Todd Terryem i mnogim drugim cijenjenim imenima elektronike.

Blacksoulov novi singl "Only One", koji je produciran s mađarskim dvojcem Jozsef Keller & Pete-r i legendarnom američkom vokalisticom Kim English izdan je za eminentu izdavačku kuću Strictly Rhtyhm te trenutačno hara house top ljestvicama na webu.


Nagradna igra

Osijek031.com poklanja 5x1 ulaznicu za Blacksoul, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac ispod i kliknuti na "Like" ispod naslova ove najave:

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Katarina Andabak
Sandra Maček
Diana Moslavac
Marko Erkapić
Ivica Miljković


Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju ulaznice. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnicima želimo odličan provod, a ostalima više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!



Subota, 30. travanj 2011.

Ukoliko ste odlučili provesti posljednju travanjsku večer u klubu Bastion, nećete požaliti! Naime, ove subote organiziramo još jedno izdanje 'Saturday Clubbinga' na dva floora, uz promotivnu akciju do 23 sata: kokteli 15kn, ožujsko 10kn, boca vodke 60kn i boca vina 50kn. Na glavnom flooru nastupa Miss Monroe koja će vrtiti najbolje od stranih hitova, a na drugom flooru sluša se domaća i zabavna glazba. Početak je u 22 sata, a ulaz u klub je besplatan.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Duminske Trake
Offline
Avatar

Ukupno postova: 401
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.04.2011. 22:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Presmiješno...djeco,upalite glowsticke i udrite.

_________________
Lega moj...to su ti te dumine.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zeros
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2887
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.04.2011. 6:07 
Naslov:  Re: Bastion: Studentski proljetni party / Blacksoul [nagradna igra je završena] / Saturday Clubbing
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Galerija 031: Bastion: Blacksoul
[Foto: Daniel Antunović][29.04.2011. Bastion]

_________________
----------Daniel Antunović----------

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: