Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
francika je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Eurodom je loše opran pokradeni novac.
|
?? zasto mislis da je lose opran novac ? ... ja bas mislim da je odlicno opran pokradeni novac. |
|
|
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
Još dugo će ova vlast morati ispravljati đapićeve "projekte" |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
Mrky007 je napisao/la: ›
Još dugo će ova vlast morati ispravljati đapićeve "projekte"
|
Jedni su krali i (g)radili, a drugi samo kradu - to je cijela poanta... |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Francika daj mi objasni kako OK potkrada porezni novac na ovom kolodvoru? Meni to nikako nije jasno. |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
123456 je napisao/la: ›
Mrky007 je napisao/la: ›
Još dugo će ova vlast morati ispravljati đapićeve "projekte"
|
Jedni su krali i (g)radili, a drugi samo kradu - to je cijela poanta...
|
mislim da to što su Đapićevci napravili u prošlom mandatu još uvijek dolazi na naplatu i u ovim proračuinma..tako da nisu samo oni to izgradili niti će ovi sami izgraditi sa ovim kreditom koji podižu a otplaćivat će se još 15g... treba vidjeti cijenu kapitala i kolko tko plaća kamate, kolki tko pogoduje privatnom kapitalu i tako pa onda sudit tko gradi a tko krade. |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
francika je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Eurodom je loše opran pokradeni novac.
|
?? zasto mislis da je lose opran novac ? ... ja bas mislim da je odlicno opran pokradeni novac.
|
Pa ne vjerujem da će od ukradenog novca sačuvati i polovicu od utrošenog u izgradnju, a pogotovo jer su se u međuvremenu otvorila 2 ogromna shoping centra pa će većinu lokala biti nemoguće popuniti ili će cijena najma biti bagatelna. Istina je da je to velika lova i da se isplati, ali da su mogli stvoriti nešto stoput profitabilnije od nekog centra za iznajmljivanje prostora u jednom provincijskom gradu sa provincijskim najamninama, jesu, ali za to treba imati i mozak a ne samo lijevu ruku i desni džep.
Samo budale kradu, a pametni zarađuju! |
|
|
|
|
|
francika
|
beziljy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Francika daj mi objasni kako OK potkrada porezni novac na ovom kolodvoru? Meni to nikako nije jasno.
|
Pa objasnio sam u svom postu, ali ako ne možeš razumjeti onda ti ne mogu objasniti. |
|
|
|
|
|
beziljy
|
Pa naravno da ne razumjem hrpu netočnih informacija (da budem blag), zato i pitam da mi pokušaš malo drukčije to objasnit, al ok.
Koliko znam Grad nema veze s kolodvorom (financijski) već samo OK. Dobro, i mi građani jer nemamo normalan kolodvor. To što OK kasni je njihov problem i samo njima ide na štetu i oni tu gube veliki novac. Ili ti imaš neku insidersku informaciju koju većina nezna? Prosvijetli me. |
|
|
|
|
francika
|
beziljy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa naravno da ne razumjem hrpu netočnih informacija (da budem blag), zato i pitam da mi pokušaš malo drukčije to objasnit, al ok.
Koliko znam Grad nema veze s kolodvorom (financijski) već samo OK. Dobro, i mi građani jer nemamo normalan kolodvor. To što OK kasni je njihov problem i samo njima ide na štetu i oni tu gube veliki novac. Ili ti imaš neku insidersku informaciju koju većina nezna? Prosvijetli me.
|
Zašto bi netko u OK kočio sam sebe? Zato što traže reket od grada i županije da dovrše projekt jer im je to veća zarada od samog rada kolodvora. Jednom se krade, zar ne? Ali kurva nikad ne daje samo jednom. |
|
|
|
|
|
beziljy
|
hahaha dobra ti ova. Mislim da sami sebe koče jer su nesposobni... |
|
|
|
|
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
oni faking Arapi će napravit toranj od 1600m kroz nekih 4-5-6 godina. Ovi naši grade ovu šačicu jada već nekoliko godina. Je li u Hrvatskoj itko ikad osuđen za gospodarski kriminal? Treba nekom od nadležnih mamu jebat kalašnjikovom. |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
|
|
|