Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vinkovci: Informiranje mladih osoba s invaliditetom o mogućim modelima uključivanja na tržište rada

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66033
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.04.2011. 14:38 
Naslov:  Vinkovci: Informiranje mladih osoba s invaliditetom o mogućim modelima uključivanja na tržište rada
11.04.2011. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatski institut za lokalnu samoupravu provodi projekt „Šalter prvih poslova“ kojemu je cilj potaknuti učinkovito uključivanje mladih osoba s invaliditetom s područja Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije na tržište rada. Projekt se provodi u okviru Programa dodjele bespovratnih sredstava "Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada" koji putem provedbenog tijela Odjela za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje financijski podupire Europska unija. Ukupna vrijednost projekta iznosi 96 603,88 eura.

U okviru projekta HILS organizira „Informiranje mladih osoba s invaliditetom o mogućim modelima uključivanja na tržište rada“ na kojem će HILS-ov stručnjak za karijeru prisutnima predstaviti neke od modela uključivanja na tržište rada (klasično zapošljavanje, samozapošljavanje, pružanje usluga, volontiranje) te im dati ideje i korisne savjete kako se što efikasnije uključiti na tržište rada i steći radno iskustvo.

Ovim putem HILS poziva mlade osobe s invaliditetom iz Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije u dobi od 14 do 35 godina da u ponedjeljak 11. travnja 2011. u 13:00 sati (Velika vijećnica Vukovarsko-srijemske županije, Glagoljaška 27, Vinkovci) prisustvuju događaju i informiraju se o mogućnostima za stjecanje radnog iskustva i ostalim aktivnostima koje će HILS provoditi u sklopu projekta „Šalter prvih poslova“, a koje će im omogućiti da dobiju pomoć pri izboru zanimanja, da se osposobe za zanimanje po vlastitom izboru i na taj način si povećaju šanse za uključivanje na tržište rada.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: