Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Evangelistička crkvena općina: internacionalni učitelj Umijeća življenja Santosh Rao u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65867
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.03.2011. 15:35 
Naslov:  Evangelistička crkvena općina: internacionalni učitelj Umijeća življenja Santosh Rao u Osijeku
01.04.2011. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Umijeće življenja Hrvatska ugostit će u Osijeku internacionalnog učitelja Umijeća življenja Santosha Rao. Povodom toga organiziramo javni događaj nazvan "Večer slavlja i blagoslova". Događaj je zamišljen kao večer glazbe (pripremili smo glazbeni program u živo), ukusne hrane, gosti će se moći upoznati s programima samorazvoja udruge Umijeće življenja te s radom organizacije u proteklih 30 godina diljem svijeta. Središnja figura večeri bit će Santosh Rao koji će podijeliti svoja iskustva kao dugogodišnji učitelj Umijeća življenja, održati će predavanje o tome kako unaprijediti život tehnikama disanja i tehnikama samorazvoja koje se mogu naučiti u Umijeću življenja. Moći će mu se postavljati pitanja te tako dobiti odgovor iz prve ruke kako živjeti sretan i harmoničan život uz pomoć znanja i tehnika koje su spoj drevnog vedskog znanja i moderne znanosti.

Santosh Rao dolazi iz Indije, prije nego štoje postao učitelj Umijeća življenja bioje savjetnik u području managementa velikih korporacija u polju ljudskih resursa. Bio je poznati ekspert i trener na području managementa, poznat po inovativnim programima za korporacije, industriju i institucije. Razvio je i podučavao različite programe iz područja razvoja osobnosti, stress managementa, team buildinga, motivacije te komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Zadnjih deset godina putuje svijetom kao "full time" učitelj Umijeća življenja te podučava programe Umijeća življenja za pripadnike svih društvenih slojeva od poslovnih ljudi, političara, studenta do zatvorenika i zatvorskog osoblja s ciljem buđenja ljudskih vrijednosti i stvaranja društva slobodnog od stresa i nasilja.

Događaj će biti održan u petak 1. travnja 2011. s početkom u 19 sati u prostoru Evangeličke crkvene općine u Osijeku (Jaegerova 7).


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: