Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Bastion: Humanitarni party "Mladi Osijeka za mlade Japana" / United Sound

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Bastion Osijek
Offline
Ukupno postova: 177
Lokacija: Tvrđa, Osijek
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.03.2011. 14:06 
Naslov:  Bastion: Humanitarni party "Mladi Osijeka za mlade Japana" / United Sound
Od 07.04.2011. 22:00 do 08.04.2011. 22:00 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Klub Bastion poziva...

Četvrtak, 7. travnja 2011.

Potaknuti nedavnom tragedijom koja je potresla cijeli svijet nastala je suradnja Crvenog križa, Akademske zajednice Osijek, Studenstkog zbora i Sveučilišta Josipa Juraja Strossmayera, studentske udruge IAESTE, Bunker Sessiona, Foto Kopi Faxa, organizacije We Love Music, kluba Bastion i Lega-Lega, te je pokrenuta inicijativa "Mladi Osijeka za mlade Japana".

U sklopu suradnje organiziran je humanitarni party koji će se održati u četvrtak u klubu Bastion.

Party je popraćem promotivnim cijenama pića (bambus, deci-deci, Sprite-votka i Tomislav pivo po 10 kn cijelu noć, a boca votke 60 kn i 1L vina 50 kn do ponoći). Održat će se na dva floora: na prvom nastupaju Marko Felinger, DJ Gogzy (Bunker Session), DJ Meles (Bunker Session) i DJ Walkay te na drugom flooru tamburaški sastav Ledina.

Tijekom večeri održat će se i tombola s nagradama koje je ustupio osječki brand Lega –Lega. U tombolu ulaze svi koji ulaznice kupe u pretprodaji tj. doniraju svoj prihod kupnjom ulaznice prije eventa.



Petak, 8. travnja 2011.

U petak u osječkom klubu Bastion održava se United Sound party, event na kojem će nastupiti četiri hrvatska DJ-a, predvođeni sve uspješnijim producentom i vlasnikom Dub Records etikete - DJ Dub Way-em. Glavnom gostu pridružiti će se Dusko aka 3spot, D. Dugonjic aka Ganc i Danny Dewills. Stilovi koji će prevladavati tijekom večeri su house, minimal i techno, a gosti mogu očekivati mnoga vlastita izdanja spomenutih izvođača. Cijena ulaznice iznosi simboličnih 20 kn, a start je u 22 sata.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: