Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Studio OSCEO Dalal: Second hand baazar

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Cleopatra
Offline
Avatar

Ukupno postova: 162
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 17.03.2011. 12:23 
Naslov:  Studio OSCEO Dalal: Second hand baazar
18.03.2011. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pozivamo Vas na Second hand shop Baazar u petak 18. veljače 2011. godine, od 11:00 do 17:00 sati, u prostorijama studia OSCEO Dalal u Tvrđi, (ulica Danice Pinterovica 3, kod pizzerie Oliva: ulaz u dvorište pa na 1. kat).

Na shopu možete pronaći odjeću, obuću, nakit, torbe i još mnogo toga po najnižim cijenama. Ne zaboravite da je ovo Baazar tako da se možete i cjenkati. Obavezno posjetite i upoznajte jedini osječki baazar!

Sudjelovati možete na 2 načina: kao prodavač ili kao posjetitelj.

Ukoliko želite biti prodavač na shop, potrebno se prijaviti privatnom porukom na Osijek031.com, pod rednim brojem, te na shopu uplatiti voditeljici programa 20 kn kao naknadu za sudjelovanje. Posebna pogodnost je za sve članice OSCEO Dalal: nema plaćanja naknade! Sve ostalo je na Vama kako ćete postaviti Vaše prodajno mjesto (potrebno ponijeti stvari na koje cete izloziti robu koju prodajete). Ponijeti možete sve što želite i mislite da možete prodati. Ograničenja količine robe nema.

Ukoliko želite posjetiti shop, razgledati stvari i biti potencijalni kupac vrata shopa su Vam otvorena, ulaz je besplatan i svi su dobrodošli.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: