Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Najbolji frizerski u Osijeku?!?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Tweety
Ukupno postova: 2
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.01.2011. 15:38 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ja sam danas bila vidjet u Matrix preko puta supera, frizer d.o.o
Kakvi su oni ? ja nisam iz osijeka a trebam sisanje pod hitno ali malo vecu promjenu pa nebi da zeznu to Rolling Eyes ....
I kako se krecu cijene sisanja po Osijeku? Ali samo šišanje ( eventualno pranje kose i feniranje ), bez farbanja i ostalih šema....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
legica21

Ukupno postova: 345
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 28.02.2011. 22:46 
Naslov:  

Jel tko ima iskustva sa frizerskim salonom Adiemus u Osijeku... dečko je navodno odličan..osvajao kojekakve nagrade na natjecanjima..itd.

rori 1

Ukupno postova: 206
Post Postano: 01.03.2011. 6:11 
Naslov:  

Dario vlasnik Ademiusa je odličan frizer ALI....Bila sam dva puta kod njega i sve je bilo super osim računa.Prvi put mi je naplatio pranje ,šišanje(kratke kose) 80 kn a kad sam došla drugi put nakon mjesec dana bez ikakvog objašnjenja mi je naplatio 160kn za isti tretman.Bila sam osupnuta i od šoka nisam ništa pitala samo sam izašla van naravno plativši uslugu koja ne vrijedi ni približno toliko .To je bilo u 12mj.Više nikada tamo ,taman i da je zadnji frizer u gradu Toliko o tom frizerskom i njegovom šutljivom vlasniku.

Kalliste

Ukupno postova: 22
Post Postano: 01.03.2011. 19:04 
Naslov:  

Dakle ja sam imala određenu katastrofu u frizerskom salonu prošli tjedan... Sa tamno smeđe sam išla na plavu i iako mi je rečeno da će biti super i da se može, završila sam s narančastom kosom koju jednostavno nemogu gledat... Treba mi preporuka za nekog tko je jako sposoban sa bojama da mi spasi situaciju a da mi ne uništi silnim bojanjem kosu skorz... Ionako ću je ošišat skoz kratko, pa samo da preživim do maksimalnog izrasta da ne hodam ćelava sad...

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 01.03.2011. 20:47 
Naslov:  

NITKO nemože odjednom sa tamnosmeđe na plavo i da još izgleda kulturno, to neide!
To je iskusna frizerka trebala znati.
(možda eventualno u nekim hightech salonima koji rade za snimanje reklama kao za pantene kada su ljupku bojali 6 sati kada je radila reklamu za američko tržište)

Pretpostavljam da si obojana sa običnim bojama i 9% hidrogenom, a ako ti je frizerka rekla da će biti super možda je uzela i 12%. SADA ne radi ništa barem 15 dana jer u protivnom (kračem vremenu) riskiraš opekotine vlasišta,mogučnost alergijske reakcije je jako povečana pa ti onda uništenje kose izgleda još kao najmanji problem.
Dakle sačekaj neko vrijeme, pa ponovi bojanje jer to se tako i radi kada izvlačiš tamni pigment-više puta u dužem vremenskom periodu- pa češ nakon pola godine biti plavuša.

Znaš što, ti si trebala prvo jedan pramen obojati da vidiš kako ti kosa reagira na boju i određeni postotak hidrogena, jer nemaju svi isto jak pigment- kod mene je dovoljno i sunce da mi izblajha kosu.

Ovo su ti sve savjeti iz mog osobnog iskustva, nisam frizerka.

Kalliste

Ukupno postova: 22
Post Postano: 01.03.2011. 20:59 
Naslov:  

Ma ja sam već jednom bila tako plava (blajh i preljev iz jednog puta) i sve je ispalo ok... I izrasla mi je nova kosa, dakle nije se radilo na već obojanoj i stvarno neznam koji je bio vrag da ovako ispadne...

Al svjedno i za 15 dana treba ići u frizerski salon, jel imaš neke preporuke...

PEGY

Post Postano: 01.03.2011. 21:28 
Naslov:  

Kupi sama boju i neka ti netko pomogne!
Svašta sam probala, jesenas sam bila u jednom salonu (neću imenovati) gdje s bojom nisam zadovoljna (mislim da nije bila najkvalitetnija) pa sam opet uzela stvar u svoje ruke. U salon samo na šišanje idem.
Ovu boju volim

legica21

Ukupno postova: 345
Post Postano: 01.03.2011. 21:45 
Naslov:  

imam tamno smeđu kosu...a htjela bi ovako neku boju

koja bi to mogla biti?

PEGY

Post Postano: 01.03.2011. 21:52 
Naslov:  

Čokolada

plavusaa
Ukupno postova: 147
Post Postano: 02.03.2011. 22:28 
Naslov:  

Ja već dvije godine idem kod Zdravke u Art u Đakovo i vrijedi tolikog puta. Super mi napravi frizure od mašne kakvu je imala Lady Gaga do nekih svojih izmišljotina. Crnu boju mi je uspjela izvući na crvenu, pa smeđu i sad plavu. Kod nje sam ekstenzije stavljala i sad zadnje keratin s kojim sam oduševljena doslovno spaljena blajhana žuta kosa mi je sada medena i savršeno glatka, sjajna i ravna definitivno moja preporuka Smile

Catharine

Ukupno postova: 354
Post Postano: 03.03.2011. 15:30 
Naslov:  

~ a cijene kod Zdravke u Dj? Npr., 2 boje pramenova na dugu kosu

www.myspace.com/venus4u
Anonymous
blue_jay

Ukupno postova: 5
Post Postano: 04.03.2011. 14:46 
Naslov:  

ja idem kod Mateje u Aninu....ženska zna svoj posao....ima i svoju stranicu http://fs-matea.hr/matea.html

Ukupno postova: 7
Post Postano: 07.03.2011. 8:37 
Naslov:  

hej, imam pitanje... znate li frizerski salon u osijeku koji radi tretman keratinom tj brazilsko feniranje? i ukoliko netko ima kakvo iskustvo da mi prenese? Smile

@ plavusaa: kakve su cijene kod Zadravke u Đakovu?? vidim da si spomenula tretman i da si zadovoljna a ja nekako imam velika očekivanja od toga.. pozz

plavusaa
Ukupno postova: 147
Post Postano: 07.03.2011. 16:19 
Naslov:  

E ja sam bila na blajhanju dugačke kose i bojanje 350kn u Artu.
Frizure svečane 150kn. Eto za to sam sigurna za ostalo mogu pitati.

tkosamja je napisao/la:
hej, imam pitanje... znate li frizerski salon u osijeku koji radi tretman keratinom tj brazilsko feniranje? i ukoliko netko ima kakvo iskustvo da mi prenese? Smile

@ plavusaa: kakve su cijene kod Zadravke u Đakovu?? vidim da si spomenula tretman i da si zadovoljna a ja nekako imam velika očekivanja od toga.. pozz

Ma ja bez keratina ne mogu više život zamisliti, u Osijeku ga nema ja sam tražila u Zagrebu al su cijene sulude oko 1600kn je. Al ja nisam stavila brazilski neko španjolski od Tahea 700kn je na dugačku kosu u Artu mislim da je 350kn na kratku. Meni je kosa bila blajhana i spaljena i stavila keratin kosa prekrasna svilenkasta, nema ispucalih vrhova i ravna Smile)) Imam jako dugačku kosu i gustu do bola i uvijek sam morala stavljati neke posebne regeneratore i pakunge i fenirati i onda jos peglati što mi oduzme 2h minimalno. A sad samo našamponiram s tim posebnim šamponom bez sulfata, isperem osušim na ravno za pol sata i gotovo savršno ravna ko da sam iz frizerskog izašla. Taj keratin traje od 3-6mj i meni kad nestane iz kose ja definitivno idem ponovo na tretman Smile

tkosamja
Ukupno postova: 7
Post Postano: 07.03.2011. 16:44 
Naslov:  

plavusaa je napisao/la:
E ja sam bila na blajhanju dugačke kose i bojanje 350kn u Artu.
Frizure svečane 150kn. Eto za to sam sigurna za ostalo mogu pitati.

tkosamja je napisao/la:

Ma ja bez keratina ne mogu više život zamisliti, u Osijeku ga nema ja sam tražila u Zagrebu al su cijene sulude oko 1600kn je. Al ja nisam stavila brazilski neko španjolski od Tahea 700kn je na dugačku kosu u Artu mislim da je 350kn na kratku. Meni je kosa bila blajhana i spaljena i stavila keratin kosa prekrasna svilenkasta, nema ispucalih vrhova i ravna Smile)) Imam jako dugačku kosu i gustu do bola i uvijek sam morala stavljati neke posebne regeneratore i pakunge i fenirati i onda jos peglati što mi oduzme 2h minimalno. A sad samo našamponiram s tim posebnim šamponom bez sulfata, isperem osušim na ravno za pol sata i gotovo savršno ravna ko da sam iz frizerskog izašla. Taj keratin traje od 3-6mj i meni kad nestane iz kose ja definitivno idem ponovo na tretman Smile

hvala ti, puno si mi pomogla Smile mislim da je to bas ono sto meni treba, kosa mi je slamasta i tužna... a što se tiče formaldehida? u kojem je postotku jesi pitala možda?

Skoči u forum: