| Autor |
Poruka |
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Dakle ovo je poziv na prosvjed
Zašto bi se bilo kome branilo da je protiv Vlade? Svatko može prosvjedovati pa tako i hdssb i sdp i anarhisti.
Baš vi koji sad prelazite u politiziranje razjedinjujete prosvjede koji su PROTIV VLADE a ne za neku stranku jer prvi cilj je svrgunit vladu i dobiti izbore a onda nek krene međusobno predizborno klanje  |
|
|
|
|
|
 |
|
MoNk Ukupno postova: 66 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
Baš vi koji sad prelazite u politiziranje razjedinjujete prosvjede koji su PROTIV VLADE a ne za neku stranku jer prvi cilj je svrgunit vladu i dobiti izbore a onda nek krene međusobno predizborno klanje
|
ovakve smo se demagogije naslušali i prečesto doživjeli da onda neka stranka pokuša pobrati vrhnje i prebaciti vodu na svoj mlin. e pa ja im ovaj puta u tome neću pomagati - dakle, nemojmo pribjegavati praznim frazama o "politiziranju i razjedinjavanju": ja se osobno zalažem za to da prosvjedi ostanu što je moguće dalje od organiziranog stranačja, stranački vojniče. |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
 |
|
eyewear Ukupno postova: 82 Spol:  Muško
|
smiješno je da se govori o "inati se slavonijo" kao glavaševoj himni...jer je to ironija...čovjek koji je uništio u našem gradu sve što se moglo uništiti da ima za himnu takvu pjesmu,ionako je i on bivši adz-ovac...kao i kapetan prve klase doktor šišljagić |
|
|
|
|
|
 |
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
e a ko je ovaj sto je kao drzao govor??? nesto mi mladoliko izgleda |
|
|
|
|
|
 |
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
|
 |
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
glavaševo guzno crijevo eto ko je.
|
tebi je kirvaj svaki dan jel? |
|
|
|
|
|
 |
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Odlazimo u krivom smjeru. NEREDI I STRANČARENJE ODVLAČE POZORNOST SA biti prosvjeda.
Razbijanje i tučnjave dobile više mjesta u medijima nego zahtjevi branitelja u ZG i govor Ivana u Osijeku.
Da ste slušali govor organizatora čuli bi da nije za hdssb.
HDZ će sada probati navući ljude da su prosvjedici zarpavo mladež hdssb i sdp pa znajući da ovi to nisu i da bi sad prosvjednici da dokažu to trebali ostaviti hdz na miru i krenut napast hdssb i sdp.
Samnom u društu je bilo svih političkih opcija i opet ćemo ići zajedno PROTIV OVE VLADE ali i kao upozorenje budićim vlastima da Hrvatska ipak može progovorit i na ulici |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
 |
|
blackbloc
Ukupno postova: 26 Spol:  Nebitno
|
HDZ-ova, HDSSB-ova i svaka druga vlast bilo na lokalnoj bilo na državnoj razini u proteklih dvadeset godina ogrezla je u organiziranom kriminalu i korupciji.
Treba prosvjedovati ispred zgrade svake od stranaka koja je sudjelovala u vlasti.
Postoji nekoliko zahtjeva koji se moraju ispuniti:
1. Odlazak svih onih koji su na bilo koji način do sada sudjelovali u vlasti (kako državnoj, tako i lokalnoj) bez obzira na politički predznak, kao i zabranu obnašanja bilo kakve političke dužnosti svih članova mladeži stranaka budući da je u njihov mentalni sklop ugrađeno mito, korupcija i nepotizam kao jedini i ispravni model ponašanja.
2. Usklađivanje bankarskog sustava sa sustavima u zemljama vlasnicama banaka, onemogućavanje banaka u bezočnom pljačkanju građana putem enormno visokih kamata, raznih naknada i taksi koje se plaćaju samo u RH , ukidanje valutne klauzule na kredite građana i prisiljavanje banaka da i one podnesu dio rizika koji trpe građani.
3. Nacionalizacija Hrvatskog Telekoma, tvrtke koju su stvorili naši roditelji, a sada joj je na čelu isti onaj koji ju je u bescijenje prodao.
4. Zabrana prodaje šuma, voda i svih drugih prirodnih bogatstava RH.
5. Postrojavanje svih postrojbi HV iz Domovinskog rata, konačno utvrđivanje stvarnog broja branitelja i revizija svih braniteljskih mirovina.
6.Procesuiranje svih onih koji su se bogatili na račun onih koji su ginuli, ratnih profitera i ljudi stvorenih organiziranim kriminalom, a danas su ugledni poslovni ljudi, vlasnici dvoraca, lovišta itd.
|
I sve ovo karanfilima,mirnim prosvjedom?
hehehe..sad vidite u cemu je problem?u milijardama kuna koje ce vladajuci i svi podobni braniti pod svaku cijenu.
100,000 ljudi na trgu koji se nakon nekoliko pjesmica razidju...koga to zabrinjava?
tko se toga boji?mafija,kriminalci,nasilnici?uf, da...tresu im se gace! |
|
|
|
|
|
 |
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Rezolutno sam protiv nasilnih prosvjeda, ali je simptomatično kako su hrvatski prosvjednici "barbari, huligani, anarhisti", dok su prosvjednici u Libiji, Egiptu i Tunisu, pa čak i studenti u Engleskoj "heroji, narodi na koje se treba ugledati, borci za svoja prava, itd...".
Do ovakvih prosvjeda je jednostavno moralo doći, jer kada Vlada na čeku s premijerkom otvoreno i direktno provocira narod s bahatim izjavama vezanim u relaksiraniji život, pastire i broj nezaposlenih to isprovocira čak i jedan pasivan narod poput Hrvatskog.
OK, u krizi smo, stanje je loše, čitam da će oporavam trajati osam godina. Dobro, neka traje osam godina, ali neka se krene! Neka se krene u promjene, neka opravak bude spor, ali vidljiv! A ne ovako, k'o da smo stali u vremenu i prostoru. |
|
|
|
|
|
 |
|
blackbloc
Ukupno postova: 26 Spol:  Nebitno
|
Rezolutno sam protiv nasilnih prosvjeda, ali je simptomatično kako su hrvatski prosvjednici "barbari, huligani, anarhisti", dok su prosvjednici u Libiji, Egiptu i Tunisu, pa čak i studenti u Engleskoj "heroji, narodi na koje se treba ugledati, borci za svoja prava, itd...".
Do ovakvih prosvjeda je jednostavno moralo doći, jer kada Vlada na čeku s premijerkom otvoreno i direktno provocira narod s bahatim izjavama vezanim u relaksiraniji život, pastire i broj nezaposlenih to isprovocira čak i jedan pasivan narod poput Hrvatskog.
OK, u krizi smo, stanje je loše, čitam da će oporavam trajati osam godina. Dobro, neka traje osam godina, ali neka se krene! Neka se krene u promjene, neka opravak bude spor, ali vidljiv! A ne ovako, k'o da smo stali u vremenu i prostoru.
|
slazem se!
da se razumijemo, nisam za nasilje pod svaku cijenu.uopce ne slovim kao nasilna osoba.
ali sam izrazito agresivan kada se moram braniti.
Misljenja sam da je ova vlada i 99% politicara takvog kroja da nista drugo nece razumjeti.
20 godina nas ubijaju i prave budalama.
sustav je pokvaren do srzi, krale su se i kradu se milijarde kuna, u kompletnu pricu su ukljucene tisuce ljudi.
mi smo dosli do tocke gdje prica vise ne vrijedi.čpa ljudi moji pricamo 20 godina..svi sve znamo i shvacamo ali se nista ne mjena.
oni znaju da sve znamo i dalje od nas rade budale.
zasto?zato sto samo pricamo!to im nista ne znaci.
svi koji svoja prava izbore silom uglavnom su heroji, od europljana do istocnjaka..jedino smo sada mi barbari..furamo se na neku civiliziranost dok nas siluju.ma mrs! |
|
|
|
|
|
 |
|
russell
|
OK, u krizi smo, stanje je loše, čitam da će oporavam trajati osam godina. Dobro, neka traje osam godina, ali neka se krene! Neka se krene u promjene, neka opravak bude spor, ali vidljiv! A ne ovako, k'o da smo stali u vremenu i prostoru.
|
nacija i forum licemjera |
|
|
|
|
|
 |
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Rusell, povedi narod, šta čekaš? |
|
|
|
|
|
 |
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Tako mi svejedno tko vodi prosvjed..tko vodi državu... grad..selo... dok se bori za ono što se treba boriti... zvali se oni hdz..hdssb..hsp..mali zeleni.. briga me!! |
|
|
|
|
|
 |
|
russell
|
Rusell, povedi narod, šta čekaš?
|
krivo si me shvatio, nisam mislio na tebe, nego sam se slago s tobom, ali nema veze |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|