Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[Prosvjedi 2011.] Bilanca prosvjeda: 700-tinjak prosvjednika, jedne razbijene naočale i nešto jaja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Poll :: Na prosvjedu 5. ožujka

ću sudjelovati jer...
52%
 52%  [ 32 ]
neću sudjelovati jer...
36%
 36%  [ 22 ]
ne znam/ne zanima me
11%
 11%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 61

Autor Poruka
evil monkey

Ukupno postova: 923
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 26.02.2011. 22:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Provokator je napisao/la :
pogledaj ljude u prosvjedu, pogledaj čiji su slijedbenici donedavno bili i zaključi tko stoji iza svega Wink
vidi, stvar je u tome što ja te ljude ne poznam - nisam aktivna ni u kojoj stranci i prepoznajem lica samo onih koji se kao predstavnici lokalne vlasti pojavljuju u medijima - nikoga od njih nisam danas vidjela na trgu, stoga pitam. stvarno ne znam tko su čiji stranački vojnici na ulici... za svaki info sam zahvalna, čisto da mogu formirati vlastito mišljenje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
eyewear
Ukupno postova: 82
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.02.2011. 22:15 
Naslov:  

gledam baš one kao pizdarije u zagrebu i kontam si...šta te frajere boli kuracz i za vladu,i za posao i za branitelje i državu oni su došli samo razbijat i ispast frajeri pred drugima a kad ih murija uhvati onda cvile "nisam ja nisam ja",sve je to ok,stvarno podržavam prosvjede ali da se onda borimo za nešto a ne samo razbijati bez razloga kao što je danas u zagrebu bio slučaj...
da si danas u pitao te momke pa zašto ste tu danas oni bi rekli eto iz zaebancie i iz fore,jer njima je dobro u životu,svi furaju skupe jakne i patike,starci financiraju jer su u hdz-uSmile

nk

Ukupno postova: 79
Post Postano: 26.02.2011. 22:27 
Naslov:  

promjena je nužna,došlo je do grla ako ne i više..posljedice su prisutne kao i uvijek u trulim državama..

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 26.02.2011. 22:31 
Naslov:  

Izgleda da je osjećaj gladi nadjačao ponos, pa su ljudi izašli na ulice.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
neo091
Ukupno postova: 102
Post Postano: 26.02.2011. 22:49 
Naslov:  

trebali ste rasturiti i hdssb jer po meni oni nisu ništa manje krivi od hadezea!
živili!

Bojo

Ukupno postova: 1705
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.02.2011. 22:59 
Naslov:  

ne znam braćo...čemu prosvjedi...pa ušparat ćemo masne pare na spajalicama i flomasterima....i bitje sve bolje... Smile Smile

Ukupno postova: 2044
Post Postano: 27.02.2011. 0:01 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la :
zen031 je napisao/la :
Prijatelju, ne razumijem zašto si toliko ostrašćen, što se vidi i iz načina na koji pišeš, budući da si, kao što kažeš, zaposlen. Ja sam nezaposlen, također VSS, pa ipak na sve pokušavam gledati hladne glave.
Polako.
Istina je da postoje primjeri da su se narodi ili društvene skupine oslobodile stranih i domaćih robovlasnika na nasilan način, ali sigurno nisu pritom uništavali VLASTITU imovinu. S druge strane, također postoje primjeri mirnog prosvjeda, mirnog oslobađanja od okupatora, mirnog rješavanja stvari općenito. Gandi.
E sad, ako si ti toliko napaljen na nasilje, i vidiš ga kao jedino riješenje, zapali svoj auto. Još bolji primjer bi bio da zapališ sebe, imaš kroz povijest takvih koliko hoćeš, od Jana Palacha pa budističkih svećenika, a i nedavno se isto dogodilo u Alžiru. Ovo samo navodim kao primjer, da me ne shvatiš pogrešno, ne dao Bog.

gledajući tvoje postove po forumu i lakoću življenja, apsolutno me ne čudi što nisi zaposlen, neće me ni čuditi i ako sa 40 godina još uvijek budeš nezaposlen. xDD

Provokator je napisao/la :
ove kohortašiće, idiote, lokalne narkomane i klošare ...isto kao i u zagrebu boyse isključit iz mase obavezno, ekipa koja ne prosvjeduje za bolje sutra već je tamo došla da bi pravila nered..

to su oni koji šalju lošu poruku, poruku koja nam apsolutno nije potrebna Wink

da nije bilo kohorte, nebi ni bilo ovog prosvjeda jer ti i tebi slični licemjeri ste ljudi koji gušite narod i sabotirate prosvjede i sve dobro što netko hoće napraviti. opet dokazujete svoju ograničenost prozivanjem kohorte bez ikakvog razloga a ja bih jako volio da dođete sami u udrugu, i ti i zen031 pa da sami kažete da njih ne želite u prosvjedu i da vi i vaša 3 prijatelja odete na prosvjed nešto napraviti.

klošari licemjerni.

Svaka čast!

filip_90
Ukupno postova: 12
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.02.2011. 0:40 
Naslov:  Re: [Prosvjedi 2011.] Bilanca prosvjeda: 700-tinjak prosvjednika, jedne razbijene naočale i nešto ja

Ne znam kako netko može imati dobre namjere pokušavajući proturiti takvu laž da glava ima veze s današnjim prosvjedima...meni nije promakao dio kada momak koji je valjda organizator priča o lokalnoj vlasti. Istina jest da je među mnoštvom bilo svih protivnika vladajuće garniture ( što je i logično), pa samim time i sljedbenika hdssb-a...količina takvih je hvala bogu bila podnošljiva Smile

snaša

Ukupno postova: 820
Post Postano: 27.02.2011. 7:47 
Naslov:  

Treba tom dečku dati megafon, il kak se već zove..niš ga nisam čula.
Bila sam tamo ..i moja kći i moj otac...nismo pripradnici nikakve stranke..a da li je bilo hdssovaca ko zna..vjerojetno su i oni nezadovoljni.

Nasilje ne opravdavam, pogotovu ovo ovak bezveze.
I doći ću i 5.3.

Ukupno postova: 206
Post Postano: 27.02.2011. 8:41 
Naslov:  

Prosvjede apsolutni podržavam ali sa zadrškom.Branitelji ? Koliko sam sam shvatila oni su najviše galamili zbog Purede i ostalih zatočenih .Mahali su transparentima gdje veličaju Merčepa???? Tompson im je podgrijavao prosvjed.Prvo bi svi časni branitelji trebali očistiti svoje redove od lažnjaka koji sisaju ovu državu i otimaju nam svima od usta .Svi govornici u Zagrebu jako dobro žive ta ista Jaca im je i omogućila vrtoglave mirovine .Zašto nisu prosvjedovali protiv lažnih branitelja i njihovih beneficija preko naših leđa ? Mene isključivo zanima čovjek koji ne radi,onaj koji radi a ne prima plaću,zanimaju me mladi ljudi i oni iznad 40 godina koji u ovoj jebenoj državi ne mogu kruha naći to me brine .Zbog toga ću biti prva na prosvjedima .Sve ostalo mi se čini kao veliki razjedinjeni cirkus.

da_man60606
Ukupno postova: 18
Upozorenja : 1
Post Postano: 27.02.2011. 8:42 
Naslov:  Re: [Prosvjedi 2011.] Bilanca prosvjeda: 700-tinjak prosvjednika, jedne razbijene naočale i nešto ja

osijek031.com smile.... Stoku treba SISATI!!! Svi ste vi tamo PREPAMETNI, a bogami takvu i vladu imate !!! Mislite da ce vam Evropa Pomoci Ekonomski... lol !!! HDZ ALL THE WAY !!! lol
Traziliste dobiliste, i sada svi mozete jesti govna zajedno... lol a znate li sta vasih 500 TISUCA "HRABRIH" branitelja ce PONOVNO glasati za HDZ !!! osijek031.com smile ! WOW, a zasto ??? Zato sto im je dobro ! osijek031.com smile !!! Trazili ste Uzivajte Stoko GLUPA!!! t.j. svi ste VI obrazovani I PREPAMETNI !!!

chager
Ukupno postova: 389
Post Postano: 27.02.2011. 8:53 

Za prosvjed - svakako. Miran - nije u našem mentalitetu jer smo desetljećima učili i generacijama prenosili famu o revoluciji kao jedinom načinu evolucije.
Gadno me smeta generalizacija svih političara, i tvrdnja da nema nikakve alternative. I za to smo sami krivi, tj glasači. Izbori diktiraju promjene, a oni i unutarstranačke promjene. Nešto poput odvajanja bjeljanka i žumanjka, moraš par puta presipat istu stvar da bi ostalo što trebaš. Sad ovisi što trebaš? U našem slučaju pročišćavanje se odvijalo u obrnutom smjeru od normalnog, što je posljedica opet krivog mentaliteta. Mi očekujemo veze, protekcije, i zamišljamo da svijet tako funkcionira. Prihvaćanjem takvih pravila i sami postajemo dio koruptivnih čina vlasti.
Sve se treba pročistiti. Istina je da trenutni politički trenutak neće donijeti puno boljeg, ali na tome treba raditi. Treba preuzeti odgovornost, pa i baviti se politikom, nije važno u kojoj stranci, ali prihvatiti izazov i mijenjati način ponašanja. Treba pokazati političarima kako biti pošten, jer su oni to zaboravili.
HDZ definitino mora izgubiti izbore. Ako se dogodi da kojim slučajem prođu, bila bi to definitivna potvrda neizlječive bolesti hrvatskog naroda, i onog koji glasa, a još više onih koji ne glasaju.
Prosvjedi, svakako, uvijek. Nemate pojma kako se oni toga boje. Malo se s policijom potući, pa nek zarade i oni plaću, samo ne smije nikada biti žrtava, jer ništa nije vrijedno kao ljudski život.

vislar
Ukupno postova: 3
Post Postano: 27.02.2011. 10:06 
Naslov:  

Dolje vlada, dolje sabor dolje mjesni odbori. općine , gradovi , županije cijela j. vladajuća elita, e onda nitko ne manipulira narod.

mariox

Ukupno postova: 685
Post Postano: 27.02.2011. 10:16 
Naslov:  

Postoji alternativa i to među onim ljudima koji još nisu bili politički aktivni, među tihom i poštenom većinom, među onima kojima je mito nepoznata kategorija, među vrijednim pojedincima koji samo žele živjeti pristojno od svoga rada.

Baš gledam medije, i sad svi potenciraju u Osijeku kako je bilo" izgreda", a nitko ne spominje da se na trgu okupilo oko tisuću mladih, velikom većinom nestranačkih ljudi, da je na trgu sve proteklo u apsolutnom MIRU i DOSTOJANSTVU(dečko je održao emotivni govor, svaka mu čast na hrabrosti, jer lako je pričati po birtiji i forumima, a kad treba stati javno pred tisuću ljudi sa svojim imenom i prezimenom onda se vidi tko je hrabar). Ljudi su većinom došli jer su nezadovoljni gospodarskom situacijom, općim moralnim rasulom u društvu, beznađem te im je dosta prigovaranja iz naslonjača i čekanjem "boljeg sutra".

Upravo sam i došao na prosvjed iz razloga što je rečeno da je NESTRANAČKIi i nadam se da će i tako ostati iako je činjenica da će neke stranke ( pogotovo ona čiji su današnji pripadnici do prije 2-3 godine bili zakleti HDZ-ovci) pokušati iskoristiti situaciju u svoju korist , ako ga slučajno bude organizirala neka politička stranka, nema šanse da dođem.

Još jednom pozdravom dečku koji je održao govor. Svaka čast LEGA !

toma_os
Ukupno postova: 99
Post Postano: 27.02.2011. 10:39 
Naslov:  

HDZ-ova, HDSSB-ova i svaka druga vlast bilo na lokalnoj bilo na državnoj razini u proteklih dvadeset godina ogrezla je u organiziranom kriminalu i korupciji.
Treba prosvjedovati ispred zgrade svake od stranaka koja je sudjelovala u vlasti.
Postoji nekoliko zahtjeva koji se moraju ispuniti:
1. Odlazak svih onih koji su na bilo koji način do sada sudjelovali u vlasti (kako državnoj, tako i lokalnoj) bez obzira na politički predznak, kao i zabranu obnašanja bilo kakve političke dužnosti svih članova mladeži stranaka budući da je u njihov mentalni sklop ugrađeno mito, korupcija i nepotizam kao jedini i ispravni model ponašanja.
2. Usklađivanje bankarskog sustava sa sustavima u zemljama vlasnicama banaka, onemogućavanje banaka u bezočnom pljačkanju građana putem enormno visokih kamata, raznih naknada i taksi koje se plaćaju samo u RH , ukidanje valutne klauzule na kredite građana i prisiljavanje banaka da i one podnesu dio rizika koji trpe građani.
3. Nacionalizacija Hrvatskog Telekoma, tvrtke koju su stvorili naši roditelji, a sada joj je na čelu isti onaj koji ju je u bescijenje prodao.
4. Zabrana prodaje šuma, voda i svih drugih prirodnih bogatstava RH.
5. Postrojavanje svih postrojbi HV iz Domovinskog rata, konačno utvrđivanje stvarnog broja branitelja i revizija svih braniteljskih mirovina.
6.Procesuiranje svih onih koji su se bogatili na račun onih koji su ginuli, ratnih profitera i ljudi stvorenih organiziranim kriminalom, a danas su ugledni poslovni ljudi, vlasnici dvoraca, lovišta itd.

Skoči u forum: