OSTV je napisao/la: ›
U Osijeku 12, Đakovu 18, Vinkovcima 25, u Vukovaru čak 33 centimetra snijega palo je samo tijekom jučerašnjeg dana i noći. S obzirom da će, prema najavama, nastaviti padati do sutra prijepodne, za očekivati je da će ga biti i dvostruko više. Usprkos tome, ceste su prohodne, posute solju, a težih prometnih nezgoda nije bilo, saznajemo u nadležnim službama. Građani su, kao i obično, nezadovoljni stanjem na kolnicima i nogostupima, no zimske službe su na terenu i rade najbolje što mogu. Podsjećamo građane da Unikom čisti samo nogostupe na javnim površinama, a kako su oni dužni očistiti ispred svojih domova, inače ih očekuju kazne komunalnih redara.
Stvarno sam razočaran ovim portalom koji ni jednom riječju ne izvještava o prosvjednom skupu protiv vlade koji je bio i koji če biti....
Slobodno mi delete accaunt i tako nemam namjeru gubiti vrijeme na portalu grada Osijeka koji nije mogao odvojiti vezano za ovu temu ni jedan članak... BB
ToniOsk je napisao/la (Pogledaj post): ›
Snijeg svud pada, zvona zvone
Ovo me više podsjeća na vrijeme oko Božića i nove godine.
I ovak mi je puno bolje nego onako jadno,tmurno vrijeme sa pokojom kapi kiše.Obožavam snijeg
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
Evo danas je već bolje............
hvala Bogu............
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......