Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
markonato je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
završiti faks i bježati odavdje što prije.
|
I svi će te jedva čekati da dođeš, da si bio sposoban i pametniji, završavao bi faks negdje tamo i onda bi tamo i ostao, a ovako jako jako teško...
|
ne lupetaj. otkud znaš dali ja imam vani nekoga od rodbine, a osim toga, malo otvori oči, hrpa ljudi odlazi odavdje, izađi iz svog špajiza. |
|
|
|
|
|
metalac-os Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Tako je s1504975, ja osobno koristim pekač za kruh od 250kn, i stvarno osjetim po novcaniku da ustedim, i sto je najbolje mozes jesti kruh i nakon 2 dana nije ko ovaj iz pekare da se pretvara u hladno oruzje nakon 12 sati.... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Zbog cega se ljudi toliko uzbudjuju oko cijene kruha, a znatno manje ih pogadjaju cinjenice:
- da je ovo poskupljenje dogovoreno, dakle, mozemo smatrati da na "trzistu" u Osijeku vlada oligopol, odnosno dogovorne cijene, sto je zakonom zabranjeno
- da je cijena goriva u zadnjih nekoliko godina rasla preko nekoliko kuna
Koliko kruha dnevno pojede vasa obitelj, a koliko goriva potrosi vas automobil? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
sikki
Ukupno postova: 210 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
ne lupetaj. otkud znaš dali ja imam vani nekoga od rodbine, a osim toga, malo otvori oči, hrpa ljudi odlazi odavdje, izađi iz svog špajiza.
|
Ne baljezgaj, očito da nisi shvatio što sam htio reći... Svi bi ovdje završavali škole i onda odlazili, misleći kako ih tamo negdje čekaju raširenih ruku, nekoga tko završi prosječan fakultet, prosječnog studenta, svega toga i oni isto imaju. Da si nešto posebno što oni traže, ne bi ti ni trebao fakultet. Izađi iz svoga podruma i osvijesti se što prije...
Više me brine što će sigurno i burek poskupiti... |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
ne lupetaj. otkud znaš dali ja imam vani nekoga od rodbine, a osim toga, malo otvori oči, hrpa ljudi odlazi odavdje, izađi iz svog špajiza.
|
Ne baljezgaj, očito da nisi shvatio što sam htio reći... Svi bi ovdje završavali škole i onda odlazili, misleći kako ih tamo negdje čekaju raširenih ruku, nekoga tko završi prosječan fakultet, prosječnog studenta, svega toga i oni isto imaju. Da si nešto posebno što oni traže, ne bi ti ni trebao fakultet. Izađi iz svoga podruma i osvijesti se što prije...
Više me brine što će sigurno i burek poskupiti...
|
ako nemaš argumenata, nemoj lupetati i ponavljati moje riječi, po tvojim postovima se vidi da te brine što će burek poskupiti, burek i opanci! |
|
|
|
|
|
|
ako nemaš argumenata, nemoj lupetati i ponavljati moje riječi, po tvojim postovima se vidi da te brine što će burek poskupiti, burek i opanci!
|
A jadan, ni ovo nisi shvatio... Misliš završiti ovdje ekonomiju ili pravo pa otići negdje gdje ćeš unovčiti svoje znanje koje ti je dala eto ova jadna država, a nije ni čudno što je toliko jadna, znam da opet nećeš shvatiti što sam htio reći... S obzirom na način razmišljanja i shvaćanja nećeš daleko stići i udaljiti se od Balkana, koliko god daleko otišao nikada taj Balkan iz tebe neće otići, a takve ti oni baš i ne trebaju...
A perece? Hoće li i perece poskupiti?
I sad ne moraš ništa odgovoriti, evo ja ću umjesto tebe: eto šta ovoga brine, hoće li perece poskupiti, perece i harmonike!! |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
ako nemaš argumenata, nemoj lupetati i ponavljati moje riječi, po tvojim postovima se vidi da te brine što će burek poskupiti, burek i opanci!
|
A jadan, ni ovo nisi shvatio... Misliš završiti ovdje ekonomiju ili pravo pa otići negdje gdje ćeš unovčiti svoje znanje koje ti je dala eto ova jadna država, a nije ni čudno što je toliko jadna, znam da opet nećeš shvatiti što sam htio reći... S obzirom na način razmišljanja i shvaćanja nećeš daleko stići i udaljiti se od Balkana, koliko god daleko otišao nikada taj Balkan iz tebe neće otići, a takve ti oni baš i ne trebaju...
A perece? Hoće li i perece poskupiti?
I sad ne moraš ništa odgovoriti, evo ja ću umjesto tebe: eto šta ovoga brine, hoće li perece poskupiti, perece i harmonike!!
|
brinu tebe i harmonike izgleda, jako, a i vidim da je loše zdravstvo imalo impact na tebe. xDD
odi pojedi ginko, popij zeleni čaj i čekaj da ti turšija sazrije, samo upali svjetlo da vidiš barem u špajizu dobro. i pročitaj još jednom sve što si napisao da vidiš kako se na indirektan način opravdavaš ja ne znam kome xDD |
|
|
|
|
|
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
brinu tebe i harmonike izgleda, jako, a i vidim da je loše zdravstvo imalo impact na tebe. xDD
odi pojedi ginko, popij zeleni čaj i čekaj da ti turšija sazrije, samo upali svjetlo da vidiš barem u špajizu dobro. i pročitaj još jednom sve što si napisao da vidiš kako se na indirektan način opravdavaš ja ne znam kome xDD
|
Zgodni pokušaji duhovitosti, ali na žalost samo pokušaji
Želim ti da što prije završiš fakultet i odeš odavdje i želim ti puuuuuno sreće, jer po svemu sudeći će ti i trebati |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sleepwalker je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...pa jest' ćemo kolače.
|
pa da |
|
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Taman.........pravo je vrijeme za dijetu.........
kako se samo više sile brinu za našu liniju....
svi ćemo biti zgodni i fit....... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Zato su pekari najbogatiji privatnici u nas. Mislim da gorivo poskupi na 20 kuna litra, oni imaju još uvijek jebačku maržu. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
a_reel
Ukupno postova: 163 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Shvatili su da im je bolje organizirati se u kartel i guliti ljude zajednički nego se međusobno ubijati cijenama - šta bi na ovo rekla ona famozna Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja - vjerojatno ništa, ionako su sami sebi svrha. U stvari kad čovjek bolje razmisli ovo što danas rade pekari, cijeli srednji vijek radili su cehovi, pa me uopće na čudi...sjećam se da su prije 8-9 godina isto napravile i sve autoškole u OS - taman kad sam trebao polagati pa su s 1700kn za B kategoriju podigli na 4000, sad je vjerojatno došlo na 7000... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
A uostalom koliko znam na kruh nema pdv-a... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
|