Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Studio OSCEO Dalal: Početnički tečaj trbušnog plesa za djevojcice do 13 godina

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Cleopatra

Ukupno postova: 162
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 10.02.2011. 10:27 
Naslov:  Studio OSCEO Dalal: Početnički tečaj trbušnog plesa za djevojcice do 13 godina
19.02.2011. 9:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pozivamo sve vesele djevojčice da se priduže satima trbušnog plesa u subotu 19. veljače 2011. u 9:30h. Treninzi će se održavati u studiju OSCEO Dalal u Tvrđi, Danice Pinterović 3 (ulaz u dvorište, pa na 1. kat).

Ako ne budete mogli doći 19. veljače, možete nas naći na istom mjestu svake subote 9:30h-11:00h. Mjesečna članarina iznosit će 120 kn (plaća se nakon prvog sata).

Treninge će voditi dugogodisnja trbušna plesačica i studentica predškolskog odgoja Denisa Grnja.

Evo nekoliko razloga zasto biste trebali dovesti svoju djevojčicu na sate trbušnog plesa:
1. Tjelesna aktivnost: Za dijete u ovim godinama bitna je tjelesna aktivnost koja ce djelovati na daljnje oblikovanje tijela i pravilno drzanje. Plesuci trbusni ples Vasa djevojcica ce imati uspravno drzanje tijela, te ce uz tjelesnu aktivnost oblikovati svoje tijelo.
2. Edukacija i zabava: Svakom djetetu je edukaciju najbolje pruziti uz zabavu. Mi to upravo tako radimo. Vase dijete ce uz tjelesnu aktivnost koja ce za nju biti poprilicno zanimljiva primati spektar informacija koje ce nadasve poticati daljne sazrijevanje.
3. Komunikacija: Prije svega, ovdje smo da bi razvile komunikaciju i druznje. Osim Vase male princeze, ovdje ce se naci jos mnogo malih princeza s kojima ce ona razvijati svoje komunikacijske sposobnosti, a pritome se i nauciti o radu u grupi.
4. Rezultati: Drago ce nam biti pokazati kako smo prenjeli znanje na Vasu djevojcicu. Djeci u ovim godinama je jako bitno dokazivanje, te ce ona nastupima u javnosti podici svoje samopoudanje, a u Vama stvoriti veliki ponos na njezin uspjeh!
5. Sretna rasplesana djevojčica: Dopustite svojoj djevojcici da se pronadje u duhu plesa, te dane svoga djetinjstva provodi u prekrasnom hobiju koji je odlican odraz za pronalazenje samoga sebe. Trbusni ples je ples pun emocija koje ce prolaziti kroz njezin zivot, tako da ce i sam ples postati dio njezina zivota.

Ovo su samo neki od razloga zbog čega biste Vašu djevojčicu trebali upisati na sate trbušnog plesa, za ostale dopustite da OSCEO Dalal bude dio subotnjeg rituala!

Vidimo se u subotu u Tvrđi od 9:30 u Studiu OSCEO Dalal.
Kontakt: 095 537 45 32

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Boost
Ukupno postova: 765
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.02.2011. 11:01 
Naslov:  

Ima li možda tečaj plesa oko štange za curice ispod 13g?

Cleopatra

Post Postano: 10.02.2011. 11:37 
Naslov:  

Imas li neko pitanje da nije tako neumjesno? Primitivno pitanje! Trbusni ples je kultura jednog naroda, a plesu ga i djevojcice i djecaci od malih nogu. Zasto ga ne bi i mi predstavili nasim osjeckim malisanima?
Svi elementi su prilagodjeni djecjem uzrastu!

by studio OSCEO Dalal

Kontakt: 099 575 95 85

https://www.facebook.com/mia.varesanovic/?ref=hl
Boost
Ukupno postova: 765
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.02.2011. 20:36 
Naslov:  

Ok, možda sam malo pretjerao, ali trbušni ples se još uvijek smatra dosta erotiziranim i nekako mi se ne čini baš primjereno za djecu.

la čupakabra

Ukupno postova: 208
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.02.2011. 22:13 
Naslov:  

Neprimjereno kako za djecu tako i za debele odrasle

Cleopatra

Post Postano: 11.02.2011. 10:01 
Naslov:  

Jedino sto je ovdje neprimjereno su komentari Smile
Ali vidim da se ovdje radi o primitivnim, neupucenim i konzervativnim osobama, tako da.... nekada je bolje ne reci nego izvaliti tako sta!

by studio OSCEO Dalal

Cleopatra

Post Postano: 11.02.2011. 10:05 
Naslov:  

Boost, trbusni ples je senzualan, erotican, ali svakome je prilagodjen.. Obisla sam svijeta i znam da u arapskim zemljama mala djeca to plesu... Pa ako se nude latino americki plesovi koji su prekrasni, a takodjer ima puno rada kukovima, djevojke polugole u haljinama, zasto se ne bi plesao i trbusni ples...
Trbusni ples je manje poznat za nase krajeve, ali vjerujem da ce jednog dana i to postati prihvaceno... Moje sve plesacice su obrazovane i zene na nivou tako da ovaj ples shvacaju kao rekreaciju i dobru zabavu(cupakabra- bez obzira na profil i godine)

by studio OSCEO Dalal

simon_os
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.03.2011. 0:31 
Naslov:  

trbušni ples je odličan ako ga znaju podučavati, ali ako to radio odoba kojoj je stalo do novaca i to radi samo zbog novaca.....onda to nije trbušni ples.....

Skoči u forum: