Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Što je sve Stanimirović učinio...

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Sharon
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1469
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 06.01.2011. 10:30 
Naslov:  Što je sve Stanimirović učinio...
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najnovija počast je jučerašnja nagrada od Pupovca (dijela koalicije koja vlada državom i financijama!) uručena baš na domjenku povodom pravoslavnog Božića.

http://www.hrt.hr/index.php?id=dnevnik

Establišment (Kosor i Josipović) vidljivo neveseli. Koljivo im je zastalo u grlu od odlikovanja Stanimiroviću, no trebalo je do kraja izdržati tragikomične role u koje su se sami upustili... Nitko nije imao komentara.

Ironija je u tome što je Milanović jedini pokazao malo obraza, pa se nije ni pojavio. I bez ove lakrdije sa Stanimirovićem smatrao je da postoji dovoljno razloga da se Pupovcu pokaže figa.

Eto, što sve može ispasti kad se od bezazlenog vjerskog blagdana napravi očajna politička farsa na kojoj padaju maske redom... Jasno je: Milorad je jak onoliko koliko je Kosor slaba. A razmahao se poprilično... Pametnom dosta...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
chager
Offline
Ukupno postova: 389
Lokacija: Prigradsko
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.01.2011. 9:16 
Naslov:  Re: Što je sve Stanimirović učinio...
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ako je jedini plus za Kosor i Josipovića to što su izgledali pokislo na uručenju nagrade ratnom zločincu, čovjeku koji je bio u Vukovaru za vrijeme smaknuća ranjenika, onda je to klasično hrvatsko sranje. Zapravo mi nije jasno kako apologeti naših političara uvijek uspiju pronaći nešto pozitivno u ponašanju istih, a ponajprije to rade hdz-ovci. (ne mislim na tebe) Čudno je kako Pupovac upravlja vladom, uspjeva mu diktirati uvjete, dobije što poželi, čak ovim nagrađivanjem Stanimirovića javno ponižava hrvatsku javnost, za ovo dvoje mi nije čudno što su šutjeli, kad se sami nasanjkaju. Razlog je u razjedinjenosti hrvatskih stranaka i političara, pa čak i naroda, kojima je bolje biti sa Srbima, nego li sa svojim komšijom. U Bosni ovaj Čović, ili kako već, radi isto, zar ne. Svi su dobri, ali naši nisu. Koja smo mi govna, pa to nije normalno.
SDSS, inače manjinska, nebitna stranka, uspjeva slomiti HDZ, "najdesniju" stranku na političkoj sceni, da usvoje duplo glasanje za Srbe. Ne zbog srba, već zbog sebe. Nigdje tu nema nacionalnog interesa. Istrijani i slavonci su separatisti kad traže više para iz proračuna, a Srbi i nakon rata i ubijanja dobri koalicijski partneri. Pametnomu dosta.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Sharon
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1469
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.01.2011. 11:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sharon je napisao/la: ›
...postoji dovoljno razloga da se Pupovcu pokaže figa.


Nađoh jedan članak M.Kasapović:

http://www.vecernji.hr/vijesti/povlasteni-cuvar-vlade-ne-moze-izgubiti-izbore-clanak-238347

Ne znam jedino gdje više pristaje - u topic s anketom o našoj vladi ili ovdje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Tomislav1970
Offline
Avatar

Ukupno postova: 53
Lokacija: Višnjevac
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.02.2011. 13:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Navedenog bi trebalo "objesiti o kandelaber" i okačiti mu ploću s natpisom ratni zločinac i profiter i da će svatko ovako proći za koga postoje valjani dokazi da se ogriješio o hrvatski narod i državu u kojoj boravi.
Osoba koja nije zaslužila da sjedi tu gdje sjedi u "saboru" trebao bi sjediti na nekom drugom mjestu ili 2m pod zemljom te bi tamo bio najbolji.A i onog tko mu je dozvolio/dopustio trebala bi snaći ista kazna ako ne još i veća.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: