Autor |
Poruka |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
je,tad bi bili heroji a ne zločinci... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
eastsidaz Ukupno postova: 57 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nepoznam osobno likove, ali dečki držite se! |
|
_________________ stay off you computer thug |
|
|
 |
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol:  Muško
|
nepoznam osobno likove, ali dečki držite se!
|
Da dečki, držite...sapun čvrsto u rukama. |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Kakvih bijednika ima na forumu, pa to je čudo. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
De ne mogu vjerovat...Tobler je išao sa mnom u razred u osnovnoj...
Bez obzira na činjenicu da se radi o drogi, žao mi je što je ovako, tek mu je 21...
A vi što pišete svakakve gluposti...nemojte osuđivati druge jer nikada ne znate u kakvo sr*nje vi ili netko vaš može upasti...možda ne s drogom, nego nečim drugim.
Danas na forumu pišeš kako ti je drago da su nekog uhvatili zbog toga i toga, da su to zaslužili, a sutra ti sjediš u ćuzi ili svim snagama pokušavaš nekog svog vaditi van. Sreća je prevrtljiva, zato smirite strasti.
Ne slažem se s ovim što su ova dva dečka napravila, ali isto tako, ne osuđujem ih, niti se veselim ovome u što su upali. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Ja evo sve listam i ne vjerujem. Pa šta pričate vi? Od toga da se nadate da će bog biti milosrdan i da će dobit minimalnu kaznu pa do toga da oni nisu nimalo krivi i da je to sve njima neko smjestio.
Pa volio bi vidjet ko će meni gurnit kapsule s neznam kakvim stvarima unutra i poslat me u Paragvaj ako ja to nisam htio i ako nisam u takvim sličnim poslovima već godinama. Oni ako nešto nisu, e onda nisu nevina dobra djeca koja su u ovo slučajno zaglibila ili ih je neko natjero.
Neka ostanu u Paragvaju u zatvoru što duže i nadam se da se ovdje neće ni vraćati. |
|
|
 |
slavonija Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja evo sve listam i ne vjerujem. Pa šta pričate vi? Od toga da se nadate da će bog biti milosrdan i da će dobit minimalnu kaznu pa do toga da oni nisu nimalo krivi i da je to sve njima neko smjestio.
Pa volio bi vidjet ko će meni gurnit kapsule s neznam kakvim stvarima unutra i poslat me u Paragvaj ako ja to nisam htio i ako nisam u takvim sličnim poslovima već godinama. Oni ako nešto nisu, e onda nisu nevina dobra djeca koja su u ovo slučajno zaglibila ili ih je neko natjero.
Neka ostanu u Paragvaju u zatvoru što duže i nadam se da se ovdje neće ni vraćati.
|
Upravo si se dotakao stare hrvatske boleštine..licemjerja....mi smo toliko dvoličan i licemjeran narod da mi se ponekad gadi!! Uopće mi nije jasno kako istovremeno možemo tapšati i tješiti majku čije je djete navučeno na drogu i istovremeno davati podršku dvojici švercera kokaina, kojima nitko nije drogu podmetnuo, već su ju svjesno gurali u guzicu!! |
|
|
|
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
De ne mogu vjerovat...Tobler je išao sa mnom u razred u osnovnoj...
Bez obzira na činjenicu da se radi o drogi, žao mi je što je ovako, tek mu je 21...
A vi što pišete svakakve gluposti...nemojte osuđivati druge jer nikada ne znate u kakvo sr*nje vi ili netko vaš može upasti...možda ne s drogom, nego nečim drugim.
Danas na forumu pišeš kako ti je drago da su nekog uhvatili zbog toga i toga, da su to zaslužili, a sutra ti sjediš u ćuzi ili svim snagama pokušavaš nekog svog vaditi van. Sreća je prevrtljiva, zato smirite strasti.
Ne slažem se s ovim što su ova dva dečka napravila, ali isto tako, ne osuđujem ih, niti se veselim ovome u što su upali.
|
ti njih ne osudujes?haha koji si ti lik
ja sam recimo čuo da su dečki unazad 6 mjeseci počeli se naslikavat po hotelima,kupili si po auto, lijepo,šta ne |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Ne zanima me što si ti čuo. Samo neću kao većina ih osuđivati. Dečki su napravili što su napravili, bit će kažnjeni za to i gotovo. Ne vidim čemu ono: "To su i zaslužili...nek tamo i ostanu...baš mi je drago...!" i sl.
Svjesno su upali u ovo i morat će snositi posljedice. A sad, osuđivati ih - kako, zašto su upali u ovo - nije na nama. Možda su htjeli više para da mogu bolje živjeti, imati ovo-ono...to je bio njihov izbor i sad su u gownima kakvim jesu.
Mišljenja sam da ljudi najprije trebaju počistiti ispred svojih vrata, pa tek onda suditi drugima. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nisu znali u šta se upuštaju - mo'š mislit!
imali su vremena do paragvaja (uzevši da im je ovo uopće prvi puta da to su to radili) dobro razmisliti, a prije toga su se mogli raspitati kakvi su zatvori tamo i kakve su kazne ako te uhvate s drogom. netko ih jest poslao, ali sam siguran da su dobro znali u šta se upuštaju i koji su plusevi i minusi toga.
bilo kako bilo, drago mi je da ta droga nije stigla ovamo. nadam se da će još puno njih pasti. |
|
|
|
|
 |
eastsidaz Ukupno postova: 57 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
_________________ stay off you computer thug |
|
|
 |
Deebo Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
znao sam obojicu a posebno toblera i šta reći...uvjek je bio ljenčina, krelac, naivčina...tipa: kupi bicikl za milju kuna prod ga preksutra za 500, ako se sječate požara u višnjevcu u šumi za prvi maj, skrivio ju je također on...imo je priliku za poso al je i to sjebo nakon nekog vremena i šta će? ode u paragvaj po pol kile dopa...možete pričat da oni nisu krivi, da je kriv onaj ko ih je poslo tam, da su mladi blabla al svjesno su progutali tu drogu i išli preč granicu...jebiga, najviše mi je žao njegove obitelji i malog brata koji će cjeli život biti obilježeni da im je sin/brat diler...i nemojte molim vas krivit njegove roditelje i odgoj da je kriv što je to napravio, jer znam te ljude i super su, a stari mu se razbolio prije par godina jer je ovaj radio pizdarije(govorim o tobleru), krivi su sami jer su se odlučili za to sranje |
|
|
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
Ne zanima me što si ti čuo. Samo neću kao većina ih osuđivati. Dečki su napravili što su napravili, bit će kažnjeni za to i gotovo. Ne vidim čemu ono: "To su i zaslužili...nek tamo i ostanu...baš mi je drago...!" i sl.
|
O čemu ti? Ne bi ih trebalo osuđivati nego pohvaliti?? Bravo dečki, jbg niste imali sreće ovaj put... Ista si generacija kao oni i da li je tebi palo na pamet napraviti tako nešto? I da li misliš da su bili svjesni onoga što rade? I da, drago mi je kada uhvate bilo koje kriminalce, silovatelje, ubojice, dilere... |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Ne treba ih ni pohvaliti, ni osuđivati. Vi svi pišete kao da su vama nešto napravili, a ovime su nanijeli sebi jako veliku štetu...i svojim obiteljima također.
Ista smo generacija, ali meni nikad nije na pamet palo tako nešto, drugačija sam, imam druge prioritete u životu i svaku kunu želim steći na pošten način, a ne preprodajem droge, krađom i sl. Nije mi bitno da imam ne znam koliko para, već da imam siguran krov nad glavom, hranu i da mogu normalno živjeti.
A ovi dečki su pokušali na loš način i pali. Hebiga, takav je život.
Opet ponavljam, svjesno su upali u ovo i snosit će posljedice za to. Stoga mislim da nema potrebe likovati. |
|
|
|
 |
 |
|